8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
20°
2024.04.23. kedd, Béla
filter.hu filter.hu

Megható videó: végső búcsút vehetett gazdája halálos ágyán a kutya

A kórházi halálos ágyon vett végső búcsút egy boxer ­fiatal gazdájától . Ryan Jessen (33) a múlt hónapban került be a klinikára, agyvérzést kapott.

Ryan Jessen november 30.-án halt meg egy kaliforniai kórházban. Bár eleinte azt gondolta, migrénes fejfájásban szenved, agyvérzést kapott. Az orvosok sajnos nem tudták megmenteni, azonban a halála előtti utolsó percekben Mollie, a család boxere "engedélyt kapott", hogy elbúcsúzhasson gazdájától. 

-Ryan és kutyája, Mollie nagyon közel állt egymáshoz. A boxer kedélybeteg lett, amikor hetekig nem találkozhatott gazdájával. Azt akartam, hogy elköszönhessen tőle – mesélte a fiú húga, Michelle, kérésére a kórház személyzete igent mondott, így a házi kedvencet bevihették az intézménybe. 

A lány a búcsú pillanatait is megörökítette és a Facebookon is közzétette, a videót rövid idő alatt már több mint nyolcmillión látták. A szívszorító képsorokon Mollie behúzott farokkal és lekonyuló fülekkel kapaszkodik fel gazdája mellé az ágyra, és kétségbeesetten szimatolja Ryant. Nyoma sincs hevességnek, kitörő örömnek, érzi, ez nem az a pillanat...

Forrás: Daily Mail, Telegraph

Még több megható vagy érdekes történetet olvashattok kutyákról ebben a témákban: