8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
Péntek
20°
2024.04.23. kedd, Béla
filter.hu filter.hu

Íme itt a megfejthetetlen színű ruhához tökéletesen passzoló megfejthetetlen színű papucs

Az internet segítségével terjedő megszámlálhatatlan (érdekes, megdöbbentő, vagy épp irritáló) hírek egyikének "főhőse" egy női ruha volt. Hogy mivel tudott ez a hétköznapi tárgy a figyelem és a viták kereszttüzébe kerülni egy röpke időre? Aki nem emlékszik rá, annak gyorsan felidézzük.

Ennek a bizonyos ruhának ugyanis nem volt egyértelmű a színe. Egyesek szerint kékben és feketében, míg mások szerint fehérben és aranyban pompázott. A kérdésről persze vérre menő vitákat lehetett folytatni a virtuális térben. Végül kiderült, hogy az előző álláspont képviselőinek van igaza, az ellentábor pedig egy optikai csalódás áldozat lett. 

Azóta eltelt egy év és a helyzet fokozódik. A Twitteren felbukkant egy lábbeli (nevezetesen egy strandpapucs), ami hasonló választás elé állítja azt, aki döntést szeretne hozni a cipő színéről. Eláruljuk: itt is ugyanaz a helyzet, mint annál a bizonyos ruhánál. A papucs színe nem fehér-arany, hanem kék-fekete.

Így akár mondhatnánk azt is, hogy megérkezett a 2015 legmegosztóbb színű ruhájához tökéletesen passzoló lábbeli. A gond annyi, hogy az elegáns koktélruhához nem sokan vennének fel olyan papucsot, ami ránézésre akár a sarki kínai boltból is származhat.

Forrás: mivolta.444.hu

További érdekes cikkeket találsz lentebb, a "Mit vegyek fel?" témánkban: