14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

10 őszinte POST IT a felnőtt létről

A 21. században a kis öntapadós cetlik épp olyan magától értetődően adnak alapanyagot egyes képzőművészeknek, karikaturistáknak, mint a festővászon vagy a photoshop. Legalábbis Chaz Hutton biztosan így van ezzel; ő az Instagram-oldalán teszi közzé post-it-grafikáit. Íme néhány a legszellemesebbek közül.

A baloldali oszlop a legeslegtöbb súlyt jelzi, amit az ember képes felemelni az edzőteremben; a jobboldali pedig a bevásárlószatyrok tömegét.

Így néz ki minden város az illusztrátor szerint.


1. Belváros: rengeteg öltönyös ember 2. Régen menő környék volt, de most már csak vacak bárokkal van tele 3. Turisták imádják, a helyiek viszont ki nem állhatják ezt a kerületet 4. Ebben a korábbi ipari negyedben most olcsó, személytelen lakásokat találunk 5. Ezen a főútvonalon folyton dugó van 6. Ronda híd 7. Ikonikus híd 8. Akik itt laknak, azok a folyótól délre élőket "bunkóknak" nevezik 9. Menő környék, amelyet a szüleid elkerültek a 80-as években 10. Itt különböző etnikai kisebbségek élnek, a többi kerületből a kajáért vándorolnak ide 11. A barátaid itt akarnak házat vásárolni 12. Gyönyörű park, csak kissé kiesik 13. Csak azért jársz erre, mert itt van az Ikea 14. A barátaid ide költöznek, és ezután sose találkoztok, már csak azért sem, mert idegesítőek a gyerekeik 15. Szép park, de egyetlen kocsma sincs a környéken 16. Akik itt laknak, a folyótól északra élőket "hipsztereknek" nevezik 17. Itt óriási fejlesztéseket eszközöltek, de nem volt sok értelme 18. Itt egy óriási bevásárlóközpont található, amit ki nem állhatsz, de mégis elzarándokolsz ide, mert itt van a legközelebbi Apple Store.

Ritkán talál az ember igazán érett és ízletes avokádót, és az illusztrátor szerint az ilyesmi a mag méretének függvénye is.

Az élet kávéval és kávé nélkül.

Az ember barátai mindig azt hiszik, hogy ha feltartják a kezüket egy fesztiválon, a tömegben, akkor könnyen meg lehet őket találni.

Így változik meg a viszonyunk az emberekhez, amint beszerzünk egy kutyát.

Olcsó, szép és minőségi bútor... van egyáltalán metszet a három halmaz között? Az illusztrátor szerint a családi örökségben keresendő a válasz.

Így változik a lelkesedésünk az idő múlásával, amikor sikerül megcsípnünk az első ülést az emeletes busz emeletén. (Sehogy.)

Ezt gondolják egy házibuli-dj-ről és ezt csinálja valójában.

Forrás: https://www.instagram.com/instachaaz/

Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
Elgondolkodtató
Vicces
További anyagok