5 °C, Budapest
5 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szerda
2023.12.03. , Ferenc
filter.hu filter.hu

Top 5 világhírű színész, aki imádja az online játékokat

Nem vitás, hogy a játékvilág a föld minden táján megmozgatja az embereket, és ez alól nem képeznek kivételt a világsztárok sem. Talán nem is tudtad, de bizony a legismertebb színészek között is vannak nagy gamerek, akik szívesen töltik szabadidejüket játékkal. Nézzük, kik a legnagyobb híres játékosok!
  • Ben Affleck
  • Henry Cavill
  • Mila Kunis
  • Jack Black
  • Pamela Anderson

Ben Affleck – gyakori látogatója a kaszinóknak

Az ötvenes éveiben járó amerikai színész, Ben Affleck nagy rajongója a kaszinójátékoknak, főleg az olyan asztali játékoknak, mint amilyenekkel a Lemon kaszinó kínálatában is találkozhatunk. A világhírű színésszel a las vegas-i kaszinókban lehet a leggyakrabban találkozni, hiszen gyakori látogatója ezeknek a szintén nemzetközi hírnévnek örvendő játktermeknek.

Eltiltották a blackjack-től

A hírek szerint nem is akármilyen játékosról van szó, ugyanis egyes kaszinókban már eltiltották a blackjack kártyajátéktól. Hogy mi volt erre az ok? Nos, Ben Affleck nem bízza magát a forgandó szerencsére, hanem bizony elsajátította a lapszámolás mesterségét.

Henry Cavill – a World of Warcraft rajongója

Köztudott, hogy korunk egyik legnépszerűbb színésze, a brit származású Henry Cavill is nagy rajongója a játékoknak, főként a videojátékoknak, és legfőképp a World of Warcraft világának. A Superman és Geralt (A vaják) szerepeiről híres színész munkája és hobbija, a testépítés mellett erre is időt szán, ugyanis elmondása szerint szívesen tölti idejét videojátékokkal.

Kedvenc videojátékai

Henry Cavill további kedvencei közé tartozik a Total War játéksorozat, főként a Warhammer kiadások. Emellett korábban lelkesedéssel nyilatkozott a The Elder Scrolls V: Skyrim videojáték kapcsán is, és alap, hogy a The Witcher játékokban is elmerült már, sőt, még a könyvekben is.

Mila Kunis – egy újabb World of Warcraft rajongó

A gamer csajok sorában ott van Mila Kunis is, az ukrán származású, 14 éves kora óta filmszerepekben látható színésznő. Ő leginkább arról híres, hogy elkötelezett és ügyes World of Warcraft játékos volt, de csak volt, ugyanis annyira sok idejét emésztette fel a játék, hogy úgy döntött, abbahagyja a WoW-ozást.

Ehelyett olyan videojátékokkal tölti ki szabadidejét, amiből valljuk be, nem lehet nagyon sok neki, tekintettel a munkájára és a két gyerekére, amelyek nem igényelnek akkora idő és energia befektetést. Ilyen például a Call of Duty, amivel manapság szívesen játszik.

Jack Black, az XBOX-bajnok

A játékok világában jártasak számára nem lehet meglepő, hogy Jack Black is kedveli a játékokat. Egyik alkalommal, amikor a sajtónak nyilatkozott, elárulta, hogy az XBOX-on elérhető Project Gotham Racing videojátékot vitte végig. A Project Gotham Racing egy népszerű játéksorozat, amelyet a Bizarre Creations fejlesztett ki, és a Microsoft Studios és a Sega adta ki.

Arcade játékok Youtube-on

2018-ban Jack Black létrehozta a JablinskiGames nevű YouTube-csatornát, ahol PewDiePie mellett régi arcade-játékokkal és Minecrafttal játszott.

Pamela Anderson – az igazi pókersztár!

A szőke bombázó, a Baywatch sztárja nemcsak a szerepléshez ért és a pózoláshoz, tehetségét az utóbbi években a pókerasztalnál is megmutatta. Gyakran lehet vele találkozni a las vegas-i kaszinókban, ezeken belül is leginkább a pókerasztaloknál. Anderson póker bajnokságokon is részt szokott venni, sőt, nem egyet meg is nyert már.

Fogadásból házasság

A sajtópletykák szerint, állítólag azért ment hozzá annak idején Rick Salomonhoz, mert ez volt egy közöttük megkötött fogadás eredménye. A házasság nem is tartott sokáig, ez azonban nem vette el Pamela kedvét a szerencsejátékoktól!

A sort folytathatnánk, hiszen minél mélyebbre ásunk ebben a témában, annál jobban fény derül rá, hogy milyen sokan szeretik az ilyen olyan online és offline játékokat. De ne feledkezzünk meg a saját szerencsédről sem, hiszen azt te magad is próbára teheted, ha kedvet kaptál hozzá, és még otthonod kényelmét sem kell elhagynod.