8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
12°
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Mit szólnál egy kis last minute árnyékhoz?

Ha már végigszenvedted a teraszodon, az erkélyeden vagy a kertedben árnyék nélkül a nyarat, akkor a nyár utolsó heteire igazán megérdemelsz egy kis árnyékot!

Talán te magad is gondolkoztál azon a nyár beköszönte előtt, hogy jó lenne egy kis árnyékról gondoskodni, de könnyen lehet, hogy nem találtad meg az ideális megoldást. Vagy volt ugyan elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, csupán az anyagi korlátok állták utadat. Mai cikkünkben egy olyan megoldást mutatunk neked, amely minden igényedet kielégíti, mégsem üríti ki teljesen a pénztárcádat!

Most mivel oldod meg a teraszod árnyékolását?

Többféle megoldás létezik, és az ízlésed, az anyagi lehetőségeid, valamint az lesz a döntő, hogy tartós vagy átmeneti megoldást szeretnél. A Napvitorla webshopban akciós termékek egész sora vár rád, így a last minute megoldás még sokkal kedvezőbb áron is kivitelezhető lesz.

És hogy miért érdemes napvitorlát választani, ha árnyékolásról van szó? Mert a többi megoldásban valami mindig hibádzik.

A napernyő kevés árnyékot nyújt, nem túl dekoratív, és az első nagy vihar viszi is. A letekerhető napellenző ad egy sajátos életérzést, de nem mindenkinek nyeri el a tetszését a retro vagy a bolti feeling. Persze lehet tartós, épített változatokban is gondolkozni, ám ahhoz egyrészt mélyen a zsebbe kell nyúlni, másrészt pedig a nyár java része elmegy majd az építésre.

Ezzel szemben ugyanakkor létezik egy gyors és hatékony megoldás, amely jóval kedvezőbb áron érhető el, és egyben esztétikusabb is, mint a fenti variációk.

Napvitorlát mindenhova!

Ha jól megfigyeled, egyre több helyen látod felbukkanni a napvitorlákat, ami számtalan előnyének ismeretében nem is olyan meglepő.

  • Rendkívül dekoratív, kellemes színekben érhető el, így mindenképpen egy szép eleme lesz az otthonod kinti részének.
  • Kiválóan alkalmas minden terület árnyékolására, csupán a megfelelő méretet kell kiválasztani.
  • UV-védelmet biztosít, és a szelet sem ereszti át.
  • Egyéni döntésed alapján választhatsz vízáteresztő vagy vízálló verziót is.
  • Kiváló anyagának köszönhetően szinte egyáltalán nem igényel takarítást.
  • És ha ez még nem lenne elég, akkor az alapvetően is kedvező ár mellett még a további akciók is tovább csökkentik ennek az egyszerű, mégis nagyszerű terméknek az árát.

Szabadon variálható!

Hatalmas előnye a napvitorlának, hogy bármikor eltávolítható, áthelyezhető, forgatható, így egészen biztosan találsz a teraszodon, az erkélyeden vagy a kertedben olyan helyet, ahol a tűző nyári napsugarak elől el tudsz menekülni, és kényelemben tudsz olvasni, tanulni, dolgozni, beszélgetni vagy épp az ebédet enni.

Ne halogasd hát tovább, válaszd ki a számodra tökéletes napvitorlát, és élvezd az árnyékot! Ha pedig jön az ősz és a tél, tedd el, hogy aztán jövőre minél jobb állapotban szerelhesd fel újra, és immáron egyetlen nyári napot se kelljen hűvös terasz nélkül töltened!