12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Irodai szék kisokos - mi alapján válasszuk ki a tökéleteset?

Az irodai munka sokak számára nem tűnik megterhelőnek, azonban napi több órát egyhelyben ülni igenis megerőltető az emberi szervezet számára.

A mozgásszervi fájdalmakon túl, komoly emésztési és más belső szervi problémákhoz is vezethet, főként, ha nem a megfelelő irodai székben végezzük ezt a tevékenységet!

Most következő listánkból kiderül, hogy mely irodai székeket érdemes ilyen jellegű munkánál alkalmazni!

Görgős munkaszék

Egyfelől biztosítja a könnyedebb mozgást egy bizonyos térségen belül, másfelől lábaink mozgatásában is nagy szerepe van. A görgős irodai szék tökéletes választás lehet azok számára, akik nem egyhelyben ülnek egész nap, hanem teendőik miatt kénytelenek többször elhagyni asztalukat.

Ergonomikus munkaszék

Kialakításának köszönhetően tökéletes tartást ad testünknek. Kipárnázott ülőrésze segít, hogy a munkavégzés során végtagjaink ne gémberedjenek el, kényelmes és komfortos ülőalkalmatosságot biztosítva. Minél több kiegészítő funkcióval rendelkezik egy ergonomikus munkaszék, annál inkább személyre szabhatóak a beállítási lehetőségei, elérve így a maximális kényelmet.

 

Vezetői szék

Tekintélyt parancsoló kialakítás, és minőségi, exkluzív kivitel. Általában bőrből készül, tökéletes tartást és kényelmet biztosít, azonban nem egész napos ülésre van kifejlesztve. A jó vezető számára elengedhetetlen, hogy a munka során kényelmes és egészséges környezetben dolgozhasson, ami hozzájárul a jó döntések meghozatalához és a csapat inspirálásához.

24 órás kialakítás

A nevéből értetődően olyan irodai szék, mely képes tökéletes komfortot biztosítani akár egész nap folyamán! Tökéletes választás monoton ülőmunkákhoz.

Tárgyalószék

Pár órás megbeszélésekhez kialakított komfortos ülőhely. A kényelem nemcsak a hát- és deréktáji fájdalom csökkentését segíti elő, hanem növeli a koncentrációt és a figyelmet is. A jó minőségű tárgyalószékek és konferenciaszékek ergonomikus kialakítása elősegíti a megfelelő testtartást és csökkenti a fáradtságot.

Nagy teherbírású szék

Magasabb súlyokat is képes akár egész nap elbírni, anélkül, hogy veszítene formájából és komfortjából!

Természetesen a helyes tartás és kényelem javításának érdekében alkalmazhatunk tartásjavító párnákat is, de emellett fontos, hogy bizonyos időközönként kinyújtózhassuk végtagjainkat, és átmozgassuk testünket!

A tökéletes és minőségi irodai székekért forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk sok éves tapasztalattal kínál egyedülálló termékeket! Látogasson el honlapunkra, a www.irodaiszekek.hu weboldalra, és tekintse meg ajánlatainkat!

Fotó: depositphotos.com