13 °C, Budapest
13 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Miért éri meg etetőhajót vásárolni?

Etetőhajót kezdő vagy professzionális horgászok is vásárolhatnak, hiszen egy ilyen eszköz mindenki életét megkönnyíti, aki szeret pecázni. Használhatók egy vagy akár három napos horgászat esetében is, pótakkumulátorral pedig akár nomád körülmények között is el lehet velük boldogulni.

Erre jó egy távvezérlésű etetőhajó

A Baitboat.hu kínálatában számos modern etetőhajó közül lehet választani. Mindegyik távvezérelhető. A hatékony beetetésnek hála rövid időn belül több és termetesebb halat lehet kifogni.

Az etetőanyagot 2 méteres pontossággal el lehet juttatni a kijelölt területre. Aki beszerez egy ilyen hajót, annak a távoli dobások pontossága kapcsán sem kell többé aggódnia. A hajók ugyanis arra is képesek, hogy a felcsalizott szerelékeket behúzzák.

A GPS-es etetőhajók esetében több különböző pontot is lehet előre rögzíteni. Így egy gombnyomással eljuttatható az eszköz a meghatározott zónákba, a hajót ehhez még csak irányítani sem kell. Praktikus a negyedik pontot a part mellé felvenni, így ha bármi is történne, biztosan “hazatalál” a szerkezet.

Online is vásárolhatsz etetőhajót

A Baitboat.hu weboldalon keresztül online is választhatsz etetőhajót. Minden eszköznek rendkívül részletes adatlapja van, így alaposan felmérheted, hogy valójában mit is készülsz megvásárolni. A hajók minden funkciójával képbe kerülhetsz.

Az etetőhajókra kivétel nélkül vonatkozik jótállás. Alapesetben egy év a garancia. Ha a vásárláskor bejelölöd az egy év csere garanciát némi felár ellenében, akkor javítás helyett azonnal cserélik neked a hajódat. Így soha nem fordulhat elő az a kellemetlen helyzet, hogy például pont a nyaralás előtt kell tűkön ülve várnod, hogy visszaér-e időben a szervizből a hajó vagy sem.

Vásárolj úgy, ahogy szeretnél!

Mivel sokan bizalmatlanok az online rendelés kapcsán, így a Baitboat.hu webáruház lehetővé teszi azt, hogy csak akkor fizess az áruért, amikor megkapod. Ha nem szeretnél azon aggódni, hogy vajon potyán fizettél-e vagy sem, akkor nyugodtan válaszd az utánvétes fizetést. Ilyenkor a futárnak kell fizetned, amit akár készpénzzel is megtehetsz.

Az, hogy mennyi idő alatt kapod meg a csomagodat, számos tényezőtől függ. A szállítási időt befolyásolja a szállítási cím, és az is, hogy a cég belső raktárában megtalálható-e az adott hajó.

Érdemes tudnod, hogy a számlát nem tartalmazza a csomag. Ne aggódj, az elektronikus számlát viszont bármikor letöltheted, valamint a rendeléskor megadott e-mail címre is kiküldik. Ha utánvéttel kéred a csomagot, akkor a csomag átvételének megtörténtét követően fogod megkapni a számlát.

Amennyiben mégsem kapnád meg a számlát, akkor mindenképpen írj az Baitboat.hu ügyfélszolgálatának. Elképzelhető, hogy tévesen gépelted be az e-mail címed, esetleg betelt a postafiókod, vagy bármilyen rendszerhiba is történhet. Az ügyfélszolgálat biztosan fog megoldást találni a problémára.