7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
14°
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Minőségi okostelefonok a középkategóriából?

Ha valaki a középkategóriás okostelefonok között kezd el keresgélni, annak jellemzően két oka lehet. Egyrészt az, hogy nincs szüksége minden újdonságra, sőt, nagyon sok, ma alapnak számító felszereltség nélküli telefont keres, például egy nagyszülő számára.

A másik oka pedig az, hogy nem elég a pénzügyi kerete arra, hogy egy komolyabb készüléket vásároljon. Ez utóbbi esetben jó hírünk van, ugyanis vannak kiváló minőségű középkategóriás okostelefonok, csak tudni kell, hol keressük őket!

Középkategóriás minőségi okostelefonok

Ennek a kategóriának is van alja és teteje, így természetesen itt sem ugyanolyan az összes készülék. Elég ha megnézzük a CoolMobile.hu Galaxy M készülékeit, és látni fogjuk mire is gondoltunk.

A Samsung gyártó már önmagában is garancia a minőségre, ami ennél a termékcsaládnál is tetten érhető. A M széria kifejezetten a középkategóriát képviseli, azonban a gyártótól megszokott összeszerelési minőségben! És nem csak emiatt, de a hatalmas akkumulátor, a nagyszerű objektív vagy a további extrák miatt is érdemes szétnézni a fenti linken.

Kiváló minőségű kamera!

A Samsung már egy ideje híres arról, hogy minőségi kamerákkal kényeztetik a vásárlóikat. Nagyszerű képminőséget és videókat köszönhetünk nekik. És ez nincs másként az M széria tagjainál sem. Akár 50 megapixeles szenzorral is találkozhatunk, például az M23 5G készülékekben. Egy ilyen nagy pixelszámmal rendelkező kamera ma már nem ritka a felső kategóriában, de a középkategóriában még nem olyan elterjedt, a Samsung Galaxy M készülékei között mégis találunk olyat, ami ezt tartalmazza.

Szép, könnyű, jól kezelhető

Amikor egy okostelefonra ránézünk, szinte azonnal bele tudunk szeretni. Ezt a tulajdonságot hosszú tervezéssel érik el, mely végül egy elképesztően jó összképet eredményez. Szerencsére ezt a Samsung esetén nem csak a legújabb és legfejlettebb készülékeiknél garantálják, de a középkategóriában is tetten érhető.

Ráadásul már itt is ügyelnek arra, hogy ne legyen túl nehéz a telefon. 200 g alatti készülékekről beszélünk, ami tökéletesen kényelmes használatot tesz lehetővé. Ahogy minden egyéb olyan funkció is, mely a Samsung sajátja. Már csak ezért is nagyon megéri a gyártó készülékeit választani.

Hatalmas akkumulátor!

Egy 5.000 mAh-s akkumulátorral nagyon sokáig lehet telefonálni, fényképezni, csevegni, filmezni vagy bármi egyebet csinálni, amit a készülékkel szeretnénk. Márpedig ezt tudja a Samsung Galaxy M 23 is a középkategóriából.

Már csak a fenti tulajdonságok is nagyon jól megmutatják, hogy a középkategóriás készülékek között is óriási különbségek vannak. Ha mindezek mellé még hozzátesszük az NFC-t, az ujjlenyomat-olvasást, a 3,5 mm-es jack csatlakozót, a bővíthető memóriát és a dual-sim képességet, látható, hogy mennyire jó okostelefonokat találhatunk a fenti kategóriában!