31 °C, Budapest
31 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

A 3 idei legtutibb tipp az UFC fogadáshoz

A Mixed Martial Arts(MMA) az egyik olyan sport, amely igazán vonzó a fogadók számára, különösen azért, mert nagyon dinamikus és változékony, és ez nagyobb lelkesedést és izgalmat kelt, mindkettő nélkülözhetetlen alkotóeleme a hobbi fogadásoknak.

A legnépszerűbb MMA promóciók és szervezetek nagyon népszerűek a fogadók körében a világ különböző országaiban. Az UFC fogadás magyar fogadóiroda piaca például erőteljes növekedést mutat. Az UFC-fogadás különösen lenyűgöző, mert világszínvonalú harcosok küzdelmeiről beszélünk, akik egyetemesen elismert címekért versengenek. Az UFC fogadás nagy tétmennyiséget hoz, különösen, ha nagy meccsekről van szó.

Az UFC-fogadás szórakoztató, és ha Ön azon fogadók közé tartozik, akik szívesen tesznek pénzt ezekre a küzdelmekre, akkor olvasson tovább! Megmutatjuk a három legfontosabb tippet, amelyek segítségével még profibbá válhat 2023-ban!

1. tipp Ne mindig a favoritra fogadjon

A kedvenceket okkal nevezik kedvenceknek: nagy valószínűséggel nyernek egy harcot. A valóságban azonban sok olyan fordulatnak lehettünk tanúi, amelyek megleptek bennünket. Túl sok olyan eset van, amikor a verekedést a semmiből teljesen megfordították. Ahol az esélytelenek visszavágnak és legyőzik a kedvenceket. Ahol az abszolút kedvencek valahogy elvesztek, és végül megverik őket a látszólag kevésbé kompetens harcosok.

Hogy csak néhányat említsünk, gondoljunk csak az olyan küzdelmekre, mint a Serra vs St-Pierre, ahol Serra félnehézsúlyú bajnoki címe mindenkit megdöbbentett, aki nézte a viadalt, látva, hogy St-Pierre-t, az abszolút kedvencet megverték. Vagy amikor Anderson Silva veszített, Weidman második körös kiütésével megakadályozta, hogy 2013-ban az UFC történetének legjobb bajnoka legyen.

Szóval, mi ennek a tanulsága? Az esélytelenek is sokat tudnak változtatni a harcban, és nem mindig a favorit a nyertes. Ha sikerül igazán megismernie a harcosokat, képességeiket, előéletüket, akkor talán megjósolhatja az ilyen fordulatokat, és természetesen profitot is szerezhet.

2. tipp Fontolja meg a visszavágókra való fogadást

Általános szabály - amely azonban kivételeket tartalmaz - az, hogy a visszavágók ugyanúgy zajlanak, mint a két harcos közötti kezdeti összecsapás. A visszavágó küzdelmek statisztikai elemzése azt mutatja, hogy nagyon nagy a valószínűsége annak, hogy két harcos visszavágója ugyanúgy végződik, mint az első küzdelem – különösen, ha a visszavágó viszonylag közel van az első küzdelemhez.

Bár ez nem garancia, érdemes erre is gondolni, amikor dönt arról, hogy kit támogasson a fogadásaival egy UFC-harcban. A kiválasztás optimalizálása érdekében keresse meg a korábbi eredményeket.

3. tipp: A cím megvédése sokkal stresszesebb, mint a cím megszerzése

Mindig észben kell tartania, hogy az UFC bajnokok sokkal nagyobb nyomást éreznek, hogy megvédjék a címüket egy meccsen, mint a címet követelő társaik. Ez megterhelőbb számukra, és ez minden bizonnyal befolyásolja stílusukat és későbbi teljesítményüket.

A nagy küzdelmek során, ahol az egyik megvédi a címet, a másik pedig az övért küzd, bármennyire is favorit a bajnok, egy dolog biztos: ez a versenyző sokkal idegesebb, stresszesebb és feszültebb, hogy megtartsa az övet. Ez kettős teher: megismételni a sikert, ugyanakkor megtartani a címet, és nem hagyni, hogy egy másik harcos elnyerje.

Az UFC 2023 közelgő eseményei

Magyarországon az MMA-harcok nagyon népszerűek, és a rajongók minden nemzetközileg elismert UFC-mérkőzést figyelemmel követhetnek és fogadhatnak is rájuk. A küszöbön álló 2023-as UFC-menetrend előrejelzései szerint az UFC-küzdelmekre tett fogadások növekedni fognak.

A 2022-es UFC-küzdelmek sok emlékezetes eseményt és izgalmas mérkőzést hoztak számunkra, így ez egy nagyszerű év a vegyes harcművészetek számára. Az UFC nyilvánosságra hozta a 2023-as programját, de ha a szervezet azt reméli, hogy megismétli a 2022-es sikert, akkor néhány küzdelmet még meg kell rendeznie.

Mely csaták ezek? Végül is nagyon várt mérkőzésekről van szó tapasztalt ellenfelek, címvédők és profi MMA-harcosok között, amelyek kétségtelenül egyedülálló élményt nyújtanak a rajongóknak.

Lássuk a 2023-as év top három leginkább várt mérkőzését:

1. küzdelem: Conor McGregor vs Michael Chandler

Az, hogy McGregor mikor tér vissza a nyolcszögbe, az egyik fő kérdés a vegyes harcművészetek rajongói számára. A Notorious-t kétségtelenül várni fogjuk, amikor 2023-ban visszatér, és folytatja a harcot.

A McGregor vs. Chandler egy olyan küzdelem, amely beírja magát a történelembe, különös tekintettel arra, hogy Michael Chandler óriási sikert, elképesztő győzelmeket aratott az UFC-ben, és kiemelkedő küzdelmeket tud felmutatni 2021-ből és 2022-ből is. Amikor veszített Dustin Poirier, akkor az esélyt is elveszítette arre, hogy megnyerje a címet, de ez így is egy hihetetlen MMA esemény volt.

Másrészt Conor McGregor nem harcolt az utolsó UFC 264-es meccse óta, ahol Dustin P. legyőzte 2021. júliusában. A visszatérése régóta várt, és a Chandler elleni küzdelemnek ebben a pillanatban van értelme.

2. küzdelem: Francis Ngannou vs Jon Jones

Talán ezt a meccset várja mindenki a legjobban a 2023-as UFC menetrendből. Kétségtelen, hogy a csatának 2023-ban kell megtörténnie! Mi lehet izgalmasabb, mint nézni a nehézsúlyú bajnokot, Ngannou-t a nagyszerű Jon Jones, a korábbi félnehézsúlyú bajnok ellen, aki közel három éves szunnyadás után most debütál nehézsúlyban?

A legtöbb MMA rajongó izgatottan várja Jones visszatérését. Jon Jones és Francis Ngannou találkozása pokolian izgalmas lesz, és a legnagyobbak harcához fog hasonlítani. Egy masszív összecsapás, amely masszív MMA pillanatokat fog eredményezni!

Harmadik küzdelem: Colby Covington vs Khamzat Chimaev

A két legjobb félnehézsúlyú versenyző csatája forról és izgalommal teli lesz, mert ők a divízió legjobb harcosai. Ha Chimaev valóban felkészült arra, hogy megküzdjön az övért, akkor a mérkőzésük a végső próbatétel.