22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

TOP 3 vírusirtó 2023-ban

A számítógépes vírusok kártékony programok, amelyek komoly gondot okozhatnak a rendszerben, ezért a legjobb megelőzni bejutásukat. Összeszedtük a piac zászlóshajóit, amelyek téged sem hagynak cserben a mindennapokban.

Kaspersky Total Security

A Kaspersky Lab a világ egyik legnagyobb biztonságtechnikai cége, 1997 óta vannak jelen a piacon. A sokévnyi tapasztalat és szakmai tudás következménye az, hogy számos független teszten ér el vírusirtó programjuk első helyezést.

Az ára inkább a felső kategóriába tartozik, amely változik a csatlakoztatni kívánt eszközök száma és a licensz időtartama szerint. A VR Soft vírusirtói között megnézheted a termékek árát és megrendelheted bármelyik itt felsorolt vírusirtó aktiváló kulcsát, amely a rendelést követő 10 percen belül e-mail postafiókodban lesz.

A Kaspersky Total Security segítségével minden fájlt biztonságban tudhatsz, ugyanis nemcsak titkosítva lesznek, hanem automatikusan biztonsági mentés is készül róluk, valamint a zsaroló programokkal szemben is védelmet kapnak.

A program az internetes jelenlétedet is figyeli. Az elsődleges védelmi vonal mellett, ami a tűzfalat jelenti, elérhető a böngésző kiegészítő és a gyermekek védelmére szánt szülői felügyelet funkció. A jelszókezelő segít, hogy ne kelljen fejben tartani a jelszavakat, hiszen a rendszer megőrzi és védi azokat. Ebben a csomagban elérhető a VPN szolgáltatás is, ami automatikusan működésbe lép nyilvános wifihasználat esetén.

McAfee Total Protection

McAfee is kiváló minősítéssel rendelkező cég, amely az előzőhöz képest olcsóbban kínálja programjait.

A rosszindulatú szoftverekkel szembeni védelme nem kiemelkedő, de megfelelő, a tűzfal az alapfelszereltség részét képzi. Az alapfunkciók mellett a Total Protection változatban van néhány hasznos extra is. A piacon az egyik legjobb jelszókezelővel rendelkeznek, illetve elérhetőek még a szülői felügyelet eszközei és az online böngésző védelme is.

Norton Deluxe 360

A Norton is régi motorosnak számít a vírusirtók piacán. A Deluxe 360 szolgáltatásuk egy teljes körű biztonsági csomag, ami mindent tartalmaz, amire csak szükség lehet. A basic felszereltség része a tűzfal és megbízható vírusvédelem, ezenfelül számos kiegészítő funkciót is beépített a gyártó.

A fontosabb fájlokról biztonsági mentés készít, amit felhőben tárol. A korábban említett jelszókezelő és szülői felügyelet itt is megtalálható, extrának számít a webkamera védelem, ami meggátolja, hogy bárki is megfigyeljen a kamerádon keresztül.

A vírusirtók használata megkerülhetetlen mindazok számára, akiknek van számítógépe. Rengeteg információt tárolunk hordozható eszközeinken, kezdve a személyes levelezésünktől egészen a bankkártyaadatokig, ne hagyjuk, hogy mások is hozzáférjenek ezekhez, használjunk minőségi vírusirtót!