22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

A modern névjegykártya alkalmazása

Mit szólnál hozzá, ha nem kellene folyton azon aggódnod, hogy megsérülnek a névjegykártyáid? Sőt, még helyet sem foglalna nálad a sok kis papírka. Ugye milyen jól hangzik? A digitális névjeggyel egy teljesen új világba léphetsz át!

A titok: egy egyszerű mozdulat

Az online névjegykártya segítségével rendkívül könnyen átadhatod magadról az információkat leendő partnerednek. Mindössze annyi lesz a dolgod, hogy odaérinted a digitális névjegykártyádat a leendő ügyfeled telefonjának hátuljához. A titok az NFC olvasóban rejlik. Amennyiben a készülék rendelkezik ezzel a felszereléssel, akkor máris megjelennek a kijelzőjén az adataink. Szeretnél te is beszerezni magadnak egy ilyen darabot? Nézz szét a CardInMove weboldalán, ahol biztosan megleled az ideális választást!

Ezen exkluzív névjegykártya további előnyöket is rejt magában. A partnerünk egyetlen érintéssel el is tudja menteni a névjegyei közé a telefonszámunkat. Így elkerülhetjük azt, hogy esetleg félregépeljen egy számot, mely megnehezítené a későbbi kapcsolatfelvételt. 

Ráadásul le is egyszerűsíti az adatcserét, hiszen nem kell a papírról bemásolni az információkat a készülékünkbe. Csupán megérintjük az erre szolgáló gombot, és máris a névjegy listánkban találjuk újdonsült beszélgetőpartnerünket.

Korlátlan lehetőségek

A digitális névjegyek rengeteg lehetőséget tárnak elénk. A profilunk korlátlanul szerkeszthető rajtuk, így ha egy információ megváltozik rólunk, akkor csupán annyi dolgunk lesz, hogy átírjuk azt a névjegyhez kapcsolódó applikációban. 

Amennyiben ezt megtettük, akkor a következő bemutatkozásnál már a helyes adatok fognak megjelenni. Sőt, bizonyos esetekben arra is képes a rendszer, hogy ezek az információk a korábbi partnereinknél is kicserlélődjenek. Így nem kell minden egyes alkalommal újranyomtatnunk a névjegykártyánkat.

Ezzel rengeteg időt, valamint pénzt is meg tudunk spórolni, ráadásul a környezetünket is óvhatjuk vele. A profilregisztráció sem bonyolult folyamat, hiszen ugyanolyan módon meg tudjuk tenni, mintha máshová regisztrálnánk. 

Csupán egy alkalmazást kell letöltenünk hozzá a telefonunkra, és máris elindíthatjuk a folyamatot. Ha pedig elvégeztük ezt, és ki is töltöttük az adatainkat, akkor máris indulhatunk a következő tárgyalásra. Itt pedig biztosan lenyűgözzük majd leendő ügyfelünket.

Innováljunk a névjegykártyák világában is

A hagyományos névjegykártyák döntő többsége egy hét után máris a kukában végzi, vagy ha nem, akkor elkeveredik a sok kacat között. Ezért sokkal érdemesebb a digitális verziót használni, hiszen így nem fogjuk azt érezni, hogy elpazaroljuk a névjegyünket. Sőt, pozitív első benyomást is kelthetünk a partnerünkben.

Ha pedig a bemutatkozásunk során egy különleges élményt nyújtunk ezen exkluzív névjeggyel a partnerünknek, akkor tízszer nagyobb esélye van annak, hogy emlékezni fog ránk. Így pedig szinte biztosak lehetünk abban, hogy meg fog történni a jövőbeni kapcsolatfelvétel. Lépj te is a modern útra, és nyűgözd le partnereidet innovatív megoldásokkal!