22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Tanulj szempillaépítést profiktól!

A szempillaépítés egy igen nagyfokú precizitást igénylő szépészeti műfaj: türelemre, figyelemre és odaadásra lesz szükséged ahhoz, hogy gyönyörű, hosszú és tartós szempillákat varázsolj vendégeidnek. Ha tehát azt fontolgatod, hogy karrieredet ebben az iparágban indítod el, fontos, hogy a legjobb elérhető képzésbe fektesd az idődet és az energiádat, hogy végül a legtöbbet profitálhass belőle. Mutatjuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, amikor szempillaépítés oktatást választasz.

Mit kell figyelembe venni a szempillaépítő képzés kiválasztásakor?

A szempillaépítés az egyik leggyorsabban növekvő szépségápolási trend, amelyhez nemcsak kiváló eszközök, prémium szempillák, ragasztók, szempilla csipeszek kellenek, hanem olyan profi képzés is, amely kiváló oktatókat biztosít. A kereslet növekedése miatt egyre többen szeretnének profitálni ebből a jövedelmező tevékenységből. A már végzettek pedig szeretnék felfrissíteni a tudásukat vagy új technikákat keresnek, amelyeket beépíthetnek a jelenlegi repertoárjukba.

Amellett, hogy a választott szempilla építés tanfolyam megtanítja a megfelelő készségeket ahhoz, hogy sikeres legyél a szakmában, van még néhány szempont, amelyet érdemes szem előtt tartanod, hogy megtaláld a neked való szempilla styling képzést.

Milyen információk elérhetők a tanfolyam oktatóival kapcsolatban?

Természetesen tapasztalt szakemberektől szeretnél tanulni, olyanoktól, akik már több éve foglalkoznak szempilla stylinggal, és nemcsak az elméletet tudják megtanítani, hanem azokat az apró tippeket és trükköket is átadják, amelyek segítenek, amikor elakadsz. Hiszen nem minden szempilla egyforma, és jó, ha olyasvalakitől tanulod meg a különbözőségek kezelését, akinek már jócskán van tapasztalata:

  • Emellett az is fontos, hogy mióta tanít az oktatód, hiszen annál biztosabb lehetsz abban, hogy képes átadni a szaktudását. 
  • Arról is meg kell győződnöd, hogy az oktatók maguk is végeznek szempillaépítést, mivel ez azt jelenti, hogy naprakészek a legújabb trendekkel kapcsolatban, és tudják, hogyan kell azokat a való életben alkalmazni.
  • Lényeges szempont továbbá az is, hogy oktatód részt vesz-e nemzetközi képzéseken, versenyeken, hogy fejlessze a tudását.

Ellenőrizd a tanfolyami értékeléseket, véleményeket!

A cég a jó értékeléseket megosztja a marketinganyagaikban. Nézz körül a weboldalukon, brosúráikban vagy a közösségi média oldalaikon, hogy megtudd, mit mondanak az ügyfeleik. Böngészd át azt is alaposan, hogy megtalálható-e minden szükséges információ a tanfolyamról, és nézegesd át a fotókat is, hogy képet kapj a felhasznált anyagok minőségéről.

Van-e lehetőség továbbképzésre az adott cégnél?

A legjobb oktatókat biztosító cég arra is ügyel, hogy tudásodat a legújabb trendeknek megfelelően fejleszthesd, hogy mindig a legjobbat nyújtsd vendégeidnek. A megszerzett ismereteket pedig természetesen oklevél átadásával igazolják.

Mire lesz szükséged szempilla stylistként?

Mivel a szempillaépítés nem igényel nagy befektetést, a szempilla építés tanfolyam után viszonylag könnyen elindíthatod a saját vállalkozásodat, ha rendelkezel szépségtanácsadói OKJ-s vagy kozmetikus végzettséggel. Egy kényelmes kozmetikai ágy és egy jó minőségű lámpa mellett érdemes beszerezned egy alapkészletet, amely minden fontos eszközt tartalmaz a munkád végzéséhez. Bár kezdetben több időre lesz szükséged egy-egy szett elkészítéséhez, szorgalmas gyakorlással egyre gyorsabban fogsz szép eredményeket elérni.

Persze a látványos pillák megkövetelik a minőségi alapanyagokat is: a Best Lashes Pro garanciát jelent a kiváló minőségű munkára, hiszen képzéseik és termékeik segítségével Te is az élvonalbeli pillások közé kerülhetsz.