22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
24°
Holnapután
23°
Szerda
25°
2023.06.04. , Bulcsú
filter.hu filter.hu

Te hogy készülsz a Valentin-napra?

Az most részletkérdés, hogy van-e párod, akivel meg tudod ünnepelni a szerelmesek napját, vagy esetleg magányosan tengeted a napjaidat. Ugyanis akad olyan “ajándék”, amivel akár a barátnődet/menyasszonyodat/feleségedet (remélve, hogy nem mind külön személy), akár a lehetséges új kiszemeltedet meg tudod örvendeztetni! Kitaláltad már, hogy mi lehet az? Nem, nem virág és nem is bonbon, a plüssmackókat meg egyenesen kerüld, főleg, ha pink vagy piros színben pompázik! Akkor mégis mi lehet az? Mutatjuk is!

Amiből sosem árt, ha van a tarsolyodban!

Akár párkapcsolatban élsz, akár társkereső fázisban vagy, jó, ha van nálad egy-két csomag óvszer. Ha párod van, vele is lehet, hogy ezt a védekezési módot választjátok; ha pedig nincs állandó partnered, akkor annál is inkább jó, ha védekezel a nem kívánt terhesség mellett a nem kívánt nemi betegségekkel szemben is. A SexShopCenter.hu óvszerei között találsz teljesen hétköznapi darabokat is, de rábukkanhatsz néhány különlegességre is!

Persze akad pár fontos instrukció, hogy biztosan el tudja látni a feladatát az óvszer. Így lényeges, hogy a méretednek megfelelőt válassz, biztonságosan tárold, használat előtt ellenőrizd az épségét, és szakszerűen és időben húzd fel!

Különleges óvszert a különleges alkalmakra!

Olyan ez, mint a bor vagy az aperitif: kiválaszthatod az alkalomhoz illőt. Ha nem csak egy gyorskajáról van szó, akkor elő se vedd a teljesen átlagos darabokat, maradjanak azok meg a snassz, unalmas estékre! (Már ha lesz olyan…)

De nézzük, mit tudnak a modern óvszerek, amelyekkel bármelyik születésnap, évforduló feldobható, sőt még egy sima egyéjszakás kaland is emlékezetessé tehető!

  • Az ízesített óvszerek általában orális örömök esetén kerülnek elő, és számos ínycsiklandó íz közül választhatsz, ugyanakkor figyelj oda, hogy behatolásra is használhatjátok-e!
  • A bordás, a pontozott és a gyöngyszem. Éppen lehetne egy felnőtteknek szóló film címe is, de a témánál maradva ezek olyan texturált felületű óvszerek, amely az anyag mintázatának hála még további örömforrást jelent az aktus során!
  • A legkülönlegesebb talán a melegítő hatású óvszer, amelynek a hatását a hüvely természetes nedvessége aktiválja, és mindkét félnek plusz izgalmakat hoz az érintkezés alkalmával.
  • A sötétben világító és ehető darabok feltehetően inkább a párok szórakoztatására, semmint a gyönyör fokozására lettek teremtve, de ki mondja, hogy nem lehet egy kis humort csempészni az ágyba?

Te melyiket választanád?

Nem egyszerű a döntés, ugye? Mi szóltunk!

Ugyanakkor talán mégis az tűnik a legjobb megoldásnak, hogy minden különleges termékből bespájzolsz a SexShopCenter.hu virtuális üzletéből, aztán majd a partnereddel konszenzusos alapon eldöntitek, melyiket vessétek be először, másodszor, harmadszor…