3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
-3°
Szerda
-1°
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Családi fotózás profi szakemberrel

Az ünnepeken - legyen az keresztény ünnep vagy egy különleges családi esemény - általában az egész család együtt van. Közösen éljük át szeretteinkkel a kisebb és nagyobb családi rendezvényeket. Ezeket a boldog pillanatokat szívesen örökítjük meg egy-egy gyönyörű fotón.

Miért jó, ha profi fotóst bízunk meg?

A modern telefonokkal ma már viszonylag jó minőségű képet lehet készíteni, mégis ezekkel az eszközökkel kevés az igazán jól sikerült fénykép. Ennek több oka is van. Ha a család egyik tagja fényképez, ő biztosan nem lesz a képen. Ha időzítővel készítjük a képet, valaki éppen becsukja a szemét, elmozdul, nem lesz előnyös a beállítás. 

Persze vicces program, ha mi magunk akarunk fényképet készíteni az egész családról egy összejövetelen, de ha valóban maradandó emléket szeretnénk, akkor érdemes megrendelni a BoudoArt - Budapest belvárosában lévő - fotóstúdiójában a családi fotózás szolgáltatást. 

Egy profi fotós előnyei

  • Tudja, hogy milyen hátteret válasszon.
  • Ért ahhoz, hogyan legyen megvilágítva a fotóalany.
  • Megtalálja a családtagok számához, karakteréhez illő beállítást, hogy az elkészült fotó ne tűnjön mesterkéltnek.
  • Többféle stílusú, hangulatú képet tud készíteni, hiszen a nagymamának nem feltétlenül az tetszik, ami a fiatalabb családtagoknak. Így mindenki ki tudja választani a számára megfelelőt, amit évek múlva is jó érzés lesz megnézni.

Hogy zajlik a folyamat?

A BoudoArt fotóstúdiója Budapesten, az I. kerületben található. A családi fotózásnak - ha műtermi képeket szeretnétek - ez ideális helyszíne lehet. Ebben az esetben az egész család kifejezetten a családi képek elkészülésének céljával érkezik a szakemberhez, ami egy kellemes családi program lehet. 

Ha nehéz az idősebb családtagokat elhozni a stúdióba, a családi fotózás úgy is megvalósulhat, hogy a szakember megy az általatok megjelölt helyszínre, és ott készülnek a képek. Kiváló alkalom lehet erre a szüleid házassági évfordulójának megünneplése, egy családtagod születésnapi bulija vagy egy gyermeked ballagása, hiszen ilyenkor az egész család együtt van. 

A fényképek készítése fokozza a hangulatot, az alkalomhoz illő, kiváló minőségű családi képek elkészülését pedig a tapasztalt fotós szakértelme garantálja. Ez leginkább azon családtagok esetében fontos, akik visszahúzódóbb személyiségűek, és nem szeretik, ha fényképezik őket. A fotós a felvételkészítés előtti rövid beszélgetéssel feloldja a bennük lévő feszültséget, hogy a képeken boldog pillanatok jelenjenek meg.

A családi fotózás mellett - ha aktuálisak a számodra - próbáld ki a cég további szolgáltatásait is, például a kismama vagy az újszülött fotózást! Egy ilyen különleges élmény nagyszerű meglepetésként szolgálhat barátaidnak is, például a szülővé válás apropójából. Barátnődnek pedig exkluzív ajándék lehet a - nőiességet középpontba állító - glamour és boudoir fotózás is.