4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Gondoskodj a gyermeked egészségéről!

A legnagyobb kincs a gyermek. Erről talán egyetlen szülő sem nyitna vitát, hiszen amint világra jön, mondhatni az ember szíve a testén kívül kezd dobogni, és a születés pillanatától igyekszik mindent ellkövetni annak érdekében, hogy csemetéje mindenből a legjobbat kapja.

Már a legeslegelső pillanattól kezdve óvni, védeni szeretnénk a babánkat, és szerencsére meg is tehetjük ezt, mert számtalan technológiai fejlesztés áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy minél egészségesebb és minél boldogabb felnőtteket neveljünk fel a világnak!

A tiszta levegő fontos!

Minden családban jól jön egy AIR2FRESH Antiviral légtisztító az OZONEGENERATOR.HU webshopjából, hiszen olyan jó szolgálatot tesz, hogy igazából bármely otthonban szükség lenne rá.

Folyamatos működés mellett a légtisztító csak akkor fokozza a működését, azaz kapcsol nagyobb fokozatra,  ha úgy érzi, a levegőt nagyobb intenzitással kell tisztítani. Lehet ez akár szag vagy por miatt is, de a lényeg, hogy a gép aktivizálja magát.

A készülék segítségével meg tudod tisztítani a benti levegőt, így akár az allergia előfordulásának az esélye is csökken. A gyerekek hajlamosak a porallergiára, így feltétlenül fontos, hogy folyamatosan minél tisztább levegőt tudjanak belélegezni. 

Sőt, rendkívül lényeges az is, hogy megfelelő páratartalommal rendelkezzen az otthoni levegő, hiszen a túl párás és a túl száraz levegő sem tesz jót a gyerekeknek. A párásító funkcióval rendelkező AIR2FRESH légtisztító készülék erre is megoldást nyújthat számodra.

Segítsd gyermeked első lépéseit élete első közösségében!

Minden család életében hatalmas lépés az, amikor a gyermek intézményesedik, azaz megkezdi az óvodát vagy a bölcsődét. Azonban sajnos az örömbe szinte minden alkalommal üröm is vegyül, hiszen a kezdeti nehézségek között nemcsak a beszoktatás, hanem a mindenféle betegség megjelenése is szerepelni fog.

Persze az óvoda helyett nem dönthet a szülő, de minden ovis csoportszobában lenne helye egy Antiviral légtisztítónak, amely különféle vírusokat és baktériumokat is felveheti a harcot, így még akkor is kevesebb gyerek betegedhet meg, ha netalántán valamelyikük mégis behoz egy jó kis vírust az oviba.

Egy másik módszer a párásító és légmosó folyadék kombinálása, amely szintén segít abban, hogy higiénikus legyen a beltéri levegő, és ezt nemcsak otthon, hanem akár a bölcsiben vagy az oviban is lehet alkalmazni. Ennek használatával is radikálisan lecsökkenhet a megbetegedések száma, ami mindenképpen jobb szülőnek és gyereknek is egyaránt.

Azt se szabad elfelejteni, hogy a felületek higiéniájára is szükséges figyelni. Ekkor jön jól az ózon ejere, amivel egyszerre kezelheted a levegőt és minden apró felületet, még a kárpitokat is. Az ózongenerátort időszakosan tudod bekapcsolni, akkor amikor nem tartózkodtok a helyiségben, a légtisztító pedig akár egész nap is mehet, biztosítva ezzel az egészséges levegőt a gyermekeknek.

Az egészség mindenekelőtt!

Talán mondani sem kell, hogy mennyire fontos a tiszta és friss levegő egy növekedésben lévő gyermek számára, így amellett, hogy a beltéri helyiségekben gondoskodsz a friss és tiszta levegőről, arról se feledkezz meg, hogy megfelelő mennyiségű időt töltsön szabad levegőn is, hiszen arra éppen ugyanúgy szüksége van.

Ha ezekre együttesen mind odafigyelsz, akkor joggal érezheted úgy, hogy annyit teszel a gyermeked egészségéért e-tekintetben, amennyit csak tudsz.