3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
-3°
Szerda
-1°
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Otthon, kényelmes otthon

A kényelem érzete az emberek életének kiemelt fontossággal bíró része. Fontos, hogy az autónkban ülve útközben ne érezzük magunkat kényelmetlenül, hogy ne feszengjünk a ruháinkban, vagy hogy az irodában is jól és otthonosan lehessünk. És persze az is nagyon fontos, hogy a saját lakásunkban legyen legalább egy sarok vagy helyiség, ahol igazán komfortosan tudjuk érezni magunkat. Ebben tud minket támogatni akár egy elektromos kandalló is.

Hogyan képzeled el az otthon melegét?

Te rendelkezel már olyan fűtőberendezéssel, amivel praktikusan és mégis szemet gyönyörködtetően tudod kivitelezni az otthonod fűtését a mindennapokban? Ha még nincs meg az igazi, válogass a GLOBY elektromos kandallói közül!

A kényelmes és komfortos otthon mindannyiunk számára mást és mást jelent, de ez nem egyenlő azzal, hogy ne lennének központi elemek. Ilyen például a fűtés. Annak típusa, intenzitása és persze a megjelenése is nagyon sokat nyom a latba, mikor arról van szó, mennyire érezzük magunkat otthon a lakásunkban. 

Mitől lesz otthonos egy helyiség?

Ahogy már fentebb is írtuk, ez mindenkinek mást jelent, így biztos, hogy eltérő lesz mindenkinél, mik azok az elemek, amikkel otthonossá próbálja varázsolni a teret. Egyesek számára ez a könyvekben nyilvánul meg, mások a textúrákkal szeretnek játszani, sok takarót és plédet kitenni, megint mások pedig a színek harmóniájaval, illatokkal vagy gyertyákkal próbálják elérni ezt a hatást. De a a kandalló majdnem minden ember számára elhozza a meghitt hangulatot.

Melegség az elektromos kandallókkal

Az elektromos kandallók amellett, hogy egy teljes helyiség fűtését tökéletesen meg tudják oldani,kiváló díszítőelemekként is tudnak funkcionálni. Az elektromosság erejével tudnak hőt átadni anélkül, hogy a hagyományos kandallók negatív tulajdonságait be kellene vinned a lakásba. Ezeket nem kell hamuzni, kormolni, nem lesz miattuk füst a szobában,és nincs hozzájuk szükség kéményre sem. 

Ellenben szinte bárhová telepítheted, ahol úgy látod,hogy a falon esztétikailag jól mutatna, és tudsz számára áramforrást biztosítani. És ez bizony azt jelenti, hogy akár panellakásokba is bekerülhet a kandallók varázslatos hangulata, amiről pár éve még csak álmodozhattunk. Külön tudod kapcsolni, hogy kimondottan csak fűtést szeretnél, vagy látni szeretnéd a lángokat is, amint táncolnak a kandallóban. Ez ráadásul nem is fogyaszt többet, mintha egy energiatakarékos izzót használnál.

A lángok ereje

A tűz bámulása, megfigyelése már az ősembereknek is jellemző szokása volt. Nem véletlen, hiszen egy nehéz nap után mi is érezzük, hogy mennyire megnyugtató hatása tud lenni, ha a lángok táncát kísérhetjük figyelemmel. Egy elektromos kandalló ezt a relaxációs terápiát is el tudja hozni akár a Te nappalidba is, így a fűtésen kívül egy szinte meditációs élményt is magadénak tudhatsz, ha elektromos kandallót használsz.

Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
Bútorok, kiegészítők, praktikák
Külső és belső terek
További anyagok