3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Szívesen tanulnál egy új szakmát?

Ma már bármerre nézel, mindenhonnan az élethosszig tartó tanulás folyik, és valld be, hogy te is sokszor érzel késztetést arra, hogy elsajátíts valami újat! Mert tanulni jó élmény, olyat pedig, ami ráadásul érdekel is, az már egyenesen fantasztikus érzés.

Felejtsd el, amit eddig az oktatásról, az iskoláról vagy éppen az OKJ-s képzésekről gondoltál, hiszen a harmadik évezred hajnalán azért már egész sor olyan felnőttképző akad, amely az újításra és a régi keretek kitágítására törekszik!

Tanulj otthonról!

A régi OKJ rendszer és a pandémia óta sok felnőttképzéssel foglalkozó cég ajánl online vagy vegyes (tantermi és online) képzéseket, de a Stabil Tudás vállalkozási mérlegképes könyvelő tanfolyama valami egészen mást kínál.

A teljes mértékben internetes képzés olyan újításokat is tartalmaz, amelyeket azok az oktatási intézmények, akik évtizedek óta a piac meghatározó szereplői, nem igazán aknáztak ki vagy éppen vettek komolyan.

Ezért aztán érdemes mindig alaposan utánajárni, mit is jelent egyes tanfolyamok esetében az online képzés.

Ha a Stabil Tudás képzését választod, akkor minden tananyagot megkapsz videós formában: lesznek olyan anyagrészek, amelyeket eleve ilyen formában küldenek, míg más órák anyaga feltöltésre kerül, és visszanézhető lesz akkor is, ha a 12 hónap valamelyik szombatján nem érsz rá. 

Így aztán valóban semmiről sem fogsz lemaradni, ami azért is jó, mert a résztvevők jelentős része – köztük feltehetően te is – dolgozó, sőt akár családos ember is, és jól tudjuk, hogy nem minden szombatot lehet elvenni a munkától vagy a gyerekektől!

Most meghódíthatod a számok világát!

Ne aggasszon a tudat, hogy eddig nem szereztél semmilyen tapasztalatot pénzügyi területen, vagy hogy teljesen más irányú végzettséged van. 

Amire igazán szükséged lesz, az nem más, mint az érettségi bizonyítványod, a tanulási vágyad, no meg persze azért a számok szeretete mellett a pontosság, a precizitás és a stressztűrés sem utolsó. Hiszen csak a NAV havonta rengeteg határidővel fog szorongatni, és akkor még a kimutatásokról és az állandóan változó törvényi háttérről nem is beszéltünk.

Ne tántorítson el azért mindez, szép és hálás szakma ez, hiszen a kezed alatt működhet egy vállalkozás törvényesen és gyümölcsözően!

Könyvelőkre mindig szükség lesz!

Kevés olyan szakma számít annyira jolly jokernek, mint a vállalkozási mérlegképes könyvelő, hiszen ha megnézed bármelyik cégtárat, akkor látni fogod, hány bejegyzett vállalkozás működik ma idehaza. Nos, nekik mind-mind szükségük van könyvelőre, hiszen egy vállalat pénzügyeinek korrekt és pontos adminisztrációja alapvető feltétele a működésnek.

Ezért aztán egészen biztosan nem kell attól tartanod, hogy feleslegesen tanulsz, már ha létezik ilyen szókapcsolat. Már ha csak a saját vállalkozásod adó- és munkaügyeit magad tudod intézni, akkor is jól jársz, hiszen tetemes összegeket spróolhatsz meg magadnak, és még csak meg sem kell bíznod egy vadidegen emberben.

Legyen bármelyik opció is a te eseted, a tanulással csak jól jársz, ne halogasd hát tovább az első lépéseket!