4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

A céges ruha a sikeres vállalat benyomását kelti

A cégek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a forgalmukat növeljék. Megkövetelik a dolgozóktól a minőségi gyártást vagy kiváló szolgáltatás végzését, mert tudják, hogy a vállalkozás sikeressége a vevők elégedettségén múlik. Ennek pedig egyik alapfeltétele, hogy jó benyomást keltsünk a cégről.

Hogyan tud a vállalkozásod jó benyomást kelteni?

Alapvető, hogy a termékeid vagy szolgáltatásaid minőségével a vevők meg legyenek elégedve. Ennek a követelménynek azonban sok versenytársad is meg fog felelni. Tehát neked ügyelned kell még nagyon sok részletre, hogy valóban elégedett ügyfeleid legyenek. Az elégedett üzleti partnerek szívesen vásárolnak nálad, vagy rendelik meg szolgáltatásaidat.

Ahhoz, hogy céged jó benyomást keltsen, fontos a rendezettség a céged helyiségei és az alkalmazottaid tekintetében egyaránt. Az alkalmazottak rendezett megjelenése formaruhával könnyedén biztosítható, és erre a Cegesruha.hu weboldalon szitanyomás is kérhető. Egy ízléses munkaruha pozitív benyomást kelt a vevőkben és a partnerekben.

A céges formaruha előnyei

Az említett weboldalon megtervezheted a vállalkozásod alkalmazottai számára a cég profiljához illő, hímzett vagy szitanyomott logóval ellátott, egyedi formaruhát. Ez azt sugallja az üzleti partnereid felé, hogy a te vállalkozásodban minden rendben van, az üzleti folyamatok gördülékenyek.

Ha az ügyfeleid sikeres, megbízható cégnek tartják a vállalkozásodat, nagyobb valószínűséggel kötnek veled üzleti szerződéseket. A formaruha tehát a marketing része, egy jól kivitelezett céges logóval reklámfunkciót is betölthet. 

Szitanyomott céges munkaruha

Szitanyomással készült logóval ellátott formaruhát akkor érdemes választani, ha minimum 25 darab terméket szeretnél rendelni. A szitanyomás technológiai folyamata ugyanis a logó szitájának az elkészítésével kezdődik, ennek pedig fix költsége van. Ez a költség 25-nél kevesebb termék esetében nem térül meg.

Ahhoz, hogy a logót el tudják készíteni, vektoros grafikára van szükség. Amennyiben a cégednek nincs ilyen formátumú képe, a Cegesruha.hu grafikusai ezt meg tudják szerkeszteni számodra.

A weboldalon lehetőséged van választani, hogy a céges ruha miből álljon. Könnyen szitázhatóak a kereknyakú pólók, pamutpulóverek, ingek, téli kabátok, softshell mellények, munkaruházatok, láthatósági mellények, valamint a vászontáskák is.

Nem szitázhatóak a selyem, organza, polár anyagok, pufi mellények és a baseball sapkák. Ha ezekre van szükséged, más technológiai eljárást kell kérned. A szitanyomás éles, tiszta vonalakból álló logót eredményez. Hogy ez tartósan így maradjon, a termékeket kifordítva érdemes mosni, kb. 30-40 fokon.

Ha profi szitanyomott egyenruhát szeretnél az alkalmazottaid számára, vedd fel a kapcsolatot a Cegesruha.hu szakembereivel a weboldaluk kapcsolati űrlapján keresztül.