4 °C, Budapest
4 °C
Budapest
Holnap
-2°
Holnapután
-2°
Szerda
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

A pontos paraméterek kulcsfontosságúak!

A sikeres vásárlás alapja kétségtelenül az egyéni igényekre szabott termékek felkutatásában rejlik. Az egyedi igények ebben az esetben nem egyszer ténylegesen az átlagostól eltérő adatokat takarnak. Viszont ha a paraméterek precíz méréssel meghatározhatóak, akárcsak a felhasználás módja, területe stb. akkor a leginkább megfelelő alternatíva kiválasztása nem jelenthet problémát.

Melyek a legkeresettebb termékkategóriák?

Az elektronikai alkatrészek családja vitathatatlanul népes, és pontosan ezért kellően népszerű. Sokan kattintanak erre a termékcsoportra, aminek a tagjai sokoldalúak és számtalan területen felhasználhatóak.

A megfelelő terméktípus felfedezése elengedhetetlen lépés. Ebben a szakaszban a kompromisszumoknak helyük nincsen, ellenben a precízen lemért, igényekhez igazított paramétereknek annál inkább. Ezek azok az információk, amik a rátalálás sikerét borítékolhatják, tehát nem érdemes velük fukarkodni. A rendelkezésre álló adatok közbenjárásával leegyszerűsíthető és felgyorsítható a kiválasztás periódusa.

Mi a következő lépés, ha megvan a keresett alkatrész?

https://www.tme.eu/hu/ oldalon számos variáció áll rendelkezésre a megrendelések leadására. E-mailben és telefonon egyaránt könnyen és gyorsan lerendezhető a beszerzés, ezekben az esetekben, azonban kihangsúlyozandó, hogy előzetes regisztráció szükséges. Ha pedig a fax tűnik kényelmesebb megoldásnak, akkor ez is gond nélkül kivitelezhető.

Valamint természetesen az online ajtó is nyitva áll: ekkor is lényeges kitétel az előzetes regisztráció, viszont ha ez már megvan, akkor jöhet a bejelentkezés és a megrendelés. A saját, előzőleg bevezetett termékkódok sokat segíthetnek és gyorsíthatnak a keresési folyamat véghez vitelén. De szimplán a kereső vagy a termékcsoportok közbenjárásával is egyszerűen kosárba rendezhetőek a megvásárolni kívánt tételek.

Miért éppen mi?

Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért éri meg ránk szavazni? Azért, mert nálunk a megbízhatóság, a minőség elsőbbséget élvez. Nincs más, ami fontosabb lenne! Márpedig ez egyet jelent az elektronikai alkatrészek hosszú élettartamával és maximális helytállóságával. Ennél többre pedig nincs is szükség a maximális elégedettséghez.

Ezen túl a sokoldalú, kényelmes kiszolgálási platform is azt támogatja, hogy a vásárlás ne egy nyűg legyen, amit el kell rendezni, túl kell vészelni, hanem egy könnyedén lerendezhető feladat, ami pillanatok alatt nyugvópontra kerülhet.

És még valami. A széles skálát bejáró termékpaletta is megérdemel néhány szót. A választék hatalmas, ami azt jelenti, hogy még a leginkább speciális termékek is beszerezhetőek. Így megannyi felhasználási módozathoz, területhez igazodnak a kategóriák tagjai. Miközben a felhozatal folyamatosan bővül.

Az innovatív szemléletet követve az újdonságok is helyet kapnak a kínálatban, így tudjuk tartani a lépést a technológiai szektor ütemes fejlődésével. Ez pedig mindenki előnyére válhat, lévén ezek az újítások minden tekintetben előremutatóak és funkcionalitásban is egyre jobb feltételeket kínálnak.

TME – az elektronikai alkatrészek globális forgalmazója

A TME elektronikai és elektrotechnikai alkatrészek, műhelyberendezések és ipari automatizálás nemzetközi forgalmazója. Több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk, fokozatosan fejlődünk és új piacokra lépünk be. Jelenleg 11 leányvállalatunk van, beleértve a az Egyesült Királyságban, Németországban, az Egyesült Államokban és Kínában, további nyitást tervezve. Több mint 1200 alkalmazottat foglalkoztatunk, és szállítmányaink a világ több mint 150 országába mennek. Globális tevékenységi körünk ellenére továbbra is családi vállalkozás vagyunk. Hiszünk abban, hogy a pozitív munkahelyi légkör és az egyes alkalmazottakhoz való egyéni hozzáállás lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb eredményeket érjük el.