14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
12°
Holnapután
Csütörtök
2023.02.06. hétfõ, Dóra
filter.hu filter.hu

A hevítőrudak előnyei

A hevítőrudak olyan dohányhelyettesítő termékek, melyek füst és dohánymentesen teszik elérhetővé a dohányzás élményét. Bár jelenleg még webáruházakban és élelmiszerboltokban szabadon értékesíthetők, előreláthatóan hamarosan a dohányboltokra korlátozódik értékesítésük. Lássuk milyen előnyökkel bírnak ezek a termékek a klasszikus dohánytermékekkel szemben.

A hevítőrudak 6 legnagyobb előnye

1.) 100%-ban dohánymentesek. A hevítőrudak nem tartalmaznak dohányt. Akkor mégis mi van bennük? Gyógynövényi keverékek és teakeverékek. 

2.) Teljesen füstmentesek. A hevítőrudak használata során nincs égés, csak hevítés így használatukkal füst sem kelethezik csak füstszerű sűrű gőz.

3.) Nem szagosítanak. Mivel nem füstölnek, így használatuk nem eredményez kellemetlen szagokat. 

4.) Nincs kellemetlen lehelet. Kellemetlen szagok és füst nélkül használat után leheletünk sem büdösödik. Sőt! A mentolos hevítőrudakat szívva még kifejezetten friss lehet leheletünk a használat után.

5.) Nincs passzív hatás. A dohánymentességnek és a füstmentességnek köszönhetően a hevítőrudak nem eredményeznek passzív dohányzást használat során. A környezetre így nem gyakorolnak negatív hatást. 

6.) Segíthetnek a leszokásban. Mivel sokan azért nem szeretnének vagy nem tudnak leszokni a dohányzásról, mert a pótcselekvések felvétele megnehezíti a folyamatot, addig a hevítőrudakat használva, mivel azok épp olyan használati élményt nyújtanak, mint a dohánytermékek, nem kell pótcselekvést keresni. 

A hevítőrudak elérhetők nikotinsóval dúsított változatokban, de van teljesen nikotinmentes hevítőrúd is!