3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
-3°
Szerda
-1°
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

Milyen jó minőségű audiokábelek léteznek megfizethető áron?

Amennyiben a zene a mindene, és hifik tekintetében is a verhetetlen minőség az első Ön számára, akkor érdemes megismerkednie egy kiváló olasz márkával.

Termékei nemcsak magas minőséggel kecsegtetik a vásárlót, de kifejezetten kedvező ár-érték aránnyal is rendelkeznek, amely szintén nem másodlagos tényező a választás során. Ilyen elengedhetetlen, de sok esetben megosztó termékek a hifik világában a kábelek. 

Az olasz Ricable 4 szériát is piacra dobott, azonban cikkünkben az egyik konkrét sorozat kábeleiről lesz szó. A 2009 óta tervezett és gyártott, kézzel készült kábelek kifejezetten strapabíróak és ellenállóak, melyet az élettartam garanciájuk is igazol. 

Tudjon meg többet a Stream Audio kínálatában megtalálható Ricable Primus sorozat kábeleiről, és győződjön meg az elismerések valódiságáról!

Ricable Primus kábel mindenek felett

A Ricable Primus táp-, hangszóró-, valamint interkonnekt kábelei mind a magas minőségről és a tökéletes működésről tanúskodhatnak. Ugyan sokan úgy vélekednek, hogy a kiválasztott kábel nagyban nem befolyásolja az adott hifi hangzását, mivel nem tud sok pluszt hozzátenni. 

Mindez valóban igaz, azonban egy nem megfelelő minőségű kábel igenis el tud venni a végeredményből és el tudja rontani a készülékek közötti kapcsolat eredményességét. 

A tökéletes csatlakozás kialakításához a kábelnek nem szabad a kapcsolat paraméterein változtatni és befolyásolni a jelalakot. A Ricable Primus sorozat egy jó értelemben vett belépő kategóriás kábelnek számít, amely a maga 30-50 ezer forintos árával kategóriájának olcsóbb változata. 

A minőség a legfontosabb

Minőségi termékekről van szó, amelyek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek. Ugyan a gyártó által kínált magasabb árkategóriás termékekkel szemben nem tartalmaznak minden technológiai tudást, mégsem kötnek kompromisszumokat és a maguk szintjén elvárásokon felül teljesítenek. 

Kiemelkedő ár-érték arány

A gyártó a Ricable Primus elnevezés alatt számos terméket kínál, úgy mint tápkábelt, interkonnekt kábelt, hangfalkábelt, digitális koax kábelt vagy az aktív mélysugárzókhoz készült jelkábelt egyaránt. 

Így egy kategórián belül mindent megtalálhat, amire szüksége lehet. Méretek tekintetében igen széles a választék - 2x2, 2x3, 2x4 és 2x5 méteres kábelek közül válogathat. Azonban ha mégsem találná meg az Önnek megfelelő hosszt, a cég egyedi méretek gyártására is képes - bizonyos határokon belül, a kábel specifikációinak megtartása mellett, valamint akár 1-2 hónapos átfutási idővel. 

A széria egyedi vonásokkal kápráztathatja el - szürke-fehér kígyóbőr anyag, Z típusú banándugó - letisztult, de mégis esztétikus megjelenést biztosít. Első ránézésre is megmutatkozik a magas minőségű kivitelezés. Így amennyiben szeretne minőségi, de mégis megfizethető kábelekkel dolgozni, akkor érdemes kipróbálnia a Ricable Primus szériáját!