14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
Csütörtök
2023.02.06. hétfõ, Dóra
filter.hu filter.hu

Igaz, hogy pénzt lehet keresni az online kaszinójátékokkal?

Mindig is érdekelt, hogy lehetséges-e online pénzt keresni szerencsejátékokkal? A következő posztban erre keressük a választ.

Sokféleképpen lehet pénzt keresni - mellékállással, ételkiszállítás stb. Van azonban egy út, amit a legtöbben elkerülnek - az online kaszinó oldalak által kínált játékok. Igen, lehetséges, hogy szép összegeket keress egyszerűen azzal, hogy játszol a kedvenc szerencsejátékoddal; csak egy költségvetési tervre és a készségekre van szükséged. A játékok széles skáláját játszhatod, mint például blackjack, póker, rulett stb. Az online kaszinók azonban vállalkozásoknak számítanak, ezért nagyobb az esélyük a nyerésre. Ezáltal nyilvánvaló, hogy nem fogsz olyan pénzt keresni, amivel Porchet vagy Mercedest vehetsz, főleg azért, mert szinte lehetetlen megjósolni ezeknek a játékoknak a kimenetelét. Ezért a kaszinójátékokból való pénzkeresés azt jelenti, hogy sokszor kell játszani. A fő gondolat itt az, hogy minimalizáld a veszteségeidet a rossz tétek elkerülése révén.

Ebben a cikkben a két legnépszerűbb játékról - a rulettről és a nyerőgépekről - fogunk beszélni.

Rulett: Lehetőség a nyeremények növelésére

Íme néhány tipp, amely segíthet megnyerni a rulettjátékot:

  • Válassz egy legális platformot. Ez egy elég kézenfekvő tipp, nem nagyon kell magyarázni, ha bármilyen online kaszinójátékot tervezel játszani. Az online szerencsejáték platformnak legálisnak és hitelesnek kell lennie. Ha a kaszinó rendelkezik az összes legális engedéllyel (például az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságával), akkor tudni fogod, hogy a rulettkerék nem manipulált.
  • Soha ne kockáztass mindent. Soha ne tedd fel az összes fogadásre szánt pénzed egyetlen rulettjátékra.
  • Próbálj ki néhány pörgetést ingyen. Mielőtt belemerülnél az igazi játékba, ajánlatos kipróbálnod néhány ingyenes játékot az online kaszinókban. Mindezek a tényezők hatással lesznek a nyerő előrejelzéseidre. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy fiókot ezen megbízható platformok valamelyikén.

Próbáld ki az európai rulettet

Amerikai megfelelőjéhez képest az európai rulett sokkal kifizetődőbb a kifizetések tekintetében. Bár mindkét változatban van házelőny, az amerikai rulettben 38 szám van a keréken, ami csökkenti a nyerési esélyeket. Az európai rulettben arra érdemes törekedni, hogy fekete/piros vagy páros/páratlan számokra fogadj, ami közel 50% esélyt biztosít. Bár a kifizetések alacsonyak, a nyerési gyakoriság elegendő ahhoz, hogy tisztességes nyereséget érj el. Soha ne tedd fel a megnyert összegeket; tarts fenn egy bankrollt, és a nyertes összeget a legrosszabb esetben használd fel (hiszen az a profitod). Emellett keresd azokat az asztalokat, ahol a minimális és maximális tétek is szerepelnek. Ezenkívül nem ajánlott a Martingale-stratégiát alkalmazni, ahol ha egy bizonyos tétet elvesztettél, a következő tétet duplán teszed meg, így megduplázod a pénzt. Ily módon elvileg képes lehetsz arra arra, hogy fedezd a veszteségeit, de egy rossz szériánál nagyot bukhatsz vele.

Nyerőgépek: Valódi pénznyerés

A nyerőgépeken keresztül csak úgy tudsz pénzt keresni, ha folyamatosan gyakorolsz. Mindig nézd meg az RTP-t az általad választott nyerőgépnél. Számos értékelő oldal tartalmazza a különböző nyerőgépek RTP arányait. Ettől eltekintve a gyakorlás a legjobb módja annak, hogy jól bánj a nyerőgépekkel.

Szerencse vs. Ügyesség és tudás

Ha valaha is lógtál már kaszinóban vagy beszélgettél szerencsejátékosokkal, valószínűleg hallottál már valakitől legalább egyszer azt, hogy van egy rendszerük, amellyel egy bizonyos játékot meg tudnak verni. Ez lehetett kockajáték, rulett vagy akár blackjack is. A probléma, amit mindig észrevettünk, amikor ezt hallottuk valakitől, az volt, hogy le volt égve, vagy nem forgott a pénz. Ha tényleg lenne egy rendszerük, amivel legyőzhetnek egy kaszinójátékot, akkor nem ezt csinálnák a nap 24 órájában, és nem élnék a nagybetűs életet?

Az igazi ok, amiért nem ezt csinálják 24/7 a megélhetésért, és nem élnek a nagyvilági életet, az az, hogy a legtöbb kaszinójáték szerencse alapú. A szerencse alapú játékok olyan játékok, ahol a háznak van előnye. Ez azt jelenti, hogy nincsenek olyan szupertitkos rendszerek, amelyekkel ezeket a játékokat csaláson kívül meg lehet verni. Ez azt jelenti, hogy nem lehet pénzt keresni velük? Természetesen nem. Ez csak annyit jelent, hogy hosszú távon, több ezer leosztás, pörgetés vagy dobás során a kaszinó fog nyerni.

Ez azt jelenti, hogy rövid távon egészen biztosan lehet pénzt keresni. Sok szerencsejátékos hónapokig, néha évekig is nyer a játékokon. Azt azonban meg kell jegyezni, hogy ez egy statisztikai anomália, amely korrigálni fogja magát. A végén a kaszinó MINDIG nyerni fog a szerencsén alapuló játékokon. Van egy közhelyes mondat, ami ezt megmagyarázza:

Vegas nem a győztesekre épült.

A szerencsén alapuló játékokat könnyű észrevenni. Ha a játékot egy kaszinó (élő vagy online) üzemelteti, és Ön a kaszinó ellen játszik, nem pedig más játékosok ellen, akkor ez egy szerencse alapú játék, és hosszú távon az ő előnyük lesz. Ismétlem, még mindig lehet pénzt keresni ezekkel a játékokkal (méghozzá sokat), de hosszú távon, több ezer és ezer játék során a kaszinó fog végül nyerni.

Az ügyességi alapú játékoknak viszont nincs házelőnyük. Ezek olyan játékok, ahol a játékosok egymás ellen versenyeznek, nem pedig a ház (a kaszinó) ellen. A kaszinó egy kis díjat szed a játék lebonyolításáért, de végső soron a játékosokon múlik, hogy ki nyeri a pénzt.

Az ügyességi alapú játékok fenntartható módjai annak, hogy az emberek hosszú távon pénzt keressenek. Ha jó vagy egy ügyességi alapú játékban, és folyamatosan ráveheted az embereket, hogy versenyezzenek ellened, akkor teljes munkaidőben meg tudsz élni a játékból. Ezeket a játékokat könnyű felismerni, mivel ezek olyan játékok, ahol a játékosok más játékosok ellen versenyeznek, nem pedig a ház ellen.

 

2020. október 12.