3 °C, Budapest
3 °C
Budapest
Holnap
-1°
Holnapután
-3°
Szerda
-1°
2023.01.29. , Adél
filter.hu filter.hu

A férfiaknak is szükségük lehet egy kis fiatalodásra

Minden férfi életében eljön az a pillanat, amikor a tükörképét tanulmányozva megkérdezi magától: „vajon mindig ilyen ráncos volt a homlokom”? Ha ehhez még hozzávesszük, hogy a kedvenc hírességeid viszont egyre csak fiatalodnak, kétségbeesetten keresheted az ifjúság titkos forrását. Eláruljuk, hogy a megoldás többnyire a botox, és még azt is elmagyarázzuk, hogy pontosan miért is gondoljuk így.

Mire jó a botox?

A botox egy olyan anyag, amelyet a Clostridium botulinum baktérium állít elő, és a bőr alá fecskendezve átmenetileg gátolja az arc izmainak működését, ezáltal segítve a mimikai ráncok, a szarkalábak és a homlokredők kisimítását. Bár még mindig elsősorban nők vetik alá magukat a ránctalanító kezeléseknek, a férfi botox is egyre népszerűbb, hiszen a teremtés koronái is éppoly hiúak, és szeretnének minél tovább fiatalok maradni.

A plasztikai sebészet eljárásaihoz képest a botox elhanyagolható kockázatot jelent, feltéve, hogy egy képzett és tapasztalt szakember végzi a kezelést. A férfiak, és a hölgyek is leginkább az arc ráncainak csökkentéséért választják a botoxinjekciót, de számos más egészségügyi állapot esetén is bevethető az eljárás, például fejfájás és túlzott izzadás kezelésére is.

Miért választja egyre több férfi a botoxot?

Felsorolunk néhány tényezőt, amely hozzájárulhat a botox növekvő népszerűségéhez a férfiak körében:

  • A munkahelyi versenyképesség: Sokakat az motivál, hogy fenntartsák versenyképességüket fiatalabb munkatársaikkal szemben. Úgy érzik, hogy a fiatalos megjelenésük megőrzése segít nekik a munkahelyen megküzdeni az esetleges korosztályi megkülönböztetéssel.
  • Közösségi média: A közösségi média és az online randi applikációk térhódítása szintén motiváló tényező lehet, hiszen ki ne akarná a legjobb formáját mutatni az online profilján?
  • Tetszeni vágyás a párkapcsolatban: Néhány férfit az sarkallhat esztétikai beavatkozásokra, hogy a partnerüket elkápráztassák külsejükkel, fiatalosságukkal.

Mit kell tudni az eljárásról?

A kezelés mindössze néhány percet vesz igénybe, amelyet egy rövid érzéstelenítés előz meg. A leggyakoribb helyek, ahová az injekciót egy vékony tűvel befecskendezik:

  • a szemek sarkához a szarkalábak megelőzésére,
  • a szemöldökök között a ráncok kezelésére,
  • a homloknál a ráncok csökkentésére, illetve
  • a száj körül a nevetőráncok ellen.

A beavatkozás fájdalommentes, de fontos tudnod, hogy nem jár azonnali hatással. Nagyjából öt napra lesz szükség ahhoz, hogy látszódjon az eredmény, ezért ha valami különleges eseményre készülsz, foglalj már egy-két héttel korábban időpontot. 2 hét alatt fejti ki végső hatását, ami 3-6 hónapig tart, ezért időnként érdemes megismételni az eljárást.

Férfi botox a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont szakembergárdája magasan képzett, nagy szakmai tapasztalattal bíró, elismert plasztikai sebészekből áll, akik 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak kezeléseikre. Jelentkezz most és szuper-kedvezményes áron kérheted a botox kezelést, gyönyörű, exkluzív környezetben, minőségi luxus- és pénztárcabarát alapanyagokkal és ingyenes konzultációval. A konzultáció árát  elengedjük (értéke: 40.000,- Ft)

Fotók: freepik.com

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok