12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Kedd
2023.12.09. szombat, Natália
filter.hu filter.hu

Új attrakció Las Vegasban

Las Vegasban folyamatosan pörög az élet és mindig újdonságokat találnak ki, hogy még több embert, turistát vonzanak a városba. Las Vegas legújabb attrakciója a FlyOver, ami a Las Vegas Boulevard-on található, a The Strip szívében.

FlyOver Las Vegasban

Las Vegas egy nemzetközileg is elismert nagyváros, amely elsősorban a finom étkezésekről, a vásárlásokról, a szórakozásról, az éjszaki életről és a szerencsejátékokról híres. Népszerű kaszinó szállodákkal is rendelkezik. Amennyiben az online kaszinók világát preferáljuk, akkor a Woo Casino lehet a segítségünkre, hogy kikapcsolódhassunk és egy semmihez sem hasonlítható világban érezzük jól magunkat.

A FlyOver nem más, mint egy magával ragadó repülési élmény a kaszinók városában. Itt aztán a nélkül szárnyalhatunk, akár a vadnyugaton, hogy akár egy tapodtat is mozdulnánk Sin City-ből. A repülés varázsa egy magával ragadó élmény, egy fantasztikus kaland, olyan tájakon, ahol még sosem jártunk és ténylegesen nem is fogunk, hiszen az egész FlyOveres kaland is csupán egy illúzió, de nagyon is valóságos és élethű.

Las Vegasban, a FlyOver nem más, mint egy 4D-s utazás, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazza, mindezt úgy, hogy közben minden olyan élethű, mintha valóban repülnénk, éreznénk és érzékelnénk a körülöttünk felsejlő világot. Egy hatalmas, gömb alakú képernyő előtt ülve, szárazföldön, tengeren és a levegőben utazhatunk és élvezhetjük a csodákat. A speciális effektusok segítenek, hogy valóságos élményeket szerezzünk, egyedi illatokat érezzünk, ikonikus helyszíneket csodálhassunk meg.

A káprázatos utazás a repülési beszálló zónából indul. A felszállás előtt egy hatalmas, a plafontól a falig terjedő, hatalmas képernyőkön, kivetítőkön, az őskori tengeri élet rejtelmeibe pillanthatunk, amely ellazítja a testet és a lelket is. Majd a FlyOver hatalmas, gömb alakú, nagyfelbontású képernyőjén a valósághű vadnyugat tárul elénk, ahol láthatunk völgyeket, prériket, szelíd folyamokat. Elénk tárul a Grand Canyon, a Zion Nemzeti Park, a Tahoe-tó és a Mojave- sivatag. Majd néhány pillanattal később a tűz és a jég földjén, Izlandon találhatjuk magunkat, ahol gleccsereket és vulkánokat fedezhetünk fel. Ráláthatunk Reykjavik városára és az Aldeyjarfoss vízesésekre.

Közben megállhatunk a The Lost Cactus Bar-ban, ahol jólesik elfogyasztani egy szendvicset, vagy egy finom koktélt.  Az italok többségét valamilyen film vagy maga a vadnyugat ihlette. Az Aranyláz koktélba is belekóstolhatunk, de a Tüskés Körte Margarita is a kedvencünk lehet.

A FlyOvert közvetlenül a Hard Rock Cafe mellett találhatjuk Las Vegasban. Csodálatos élményekben lehet részünk, ha bele szeretnénk kóstolni a FlyOver nyújtotta élményekbe, szóval irány Las Vegas!