9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
14°
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Tom Ford Noir de Noir – monumentális flakonba zárt kettősség

Sokan egyenesen imádjuk a különleges, sötét hangulatú parfümöket, amelyek senkit nem hagynak közömbösen.

 Pontosan ezeket a vágyainkat teljesítheti a Tom Ford Noir de Noir Eau de Parfum, amely 2007-ban látott napvilágot, és azonnal a Tom Ford divatház állandó lakójává vált. Mit tud ez a parfüm, mivel csábítja ilyen régóta az exkluzív dolgok kedvelőit? Ha elolvassa írásunkat, többet is megtudhat a csábítás művészetéről.

Gyengéd, mégis sötét és érzéki: a Tom Ford Noir de Noir

Föld, rózsa, pacsuli, fűszerek. A Tom Ford Noir de Noir Eau de Parfum kompozíciója az ellentétekre épül. Sötét oldalát elsősorban a szarvasgomba, az agarfa és az oud testesíti meg, a gyengédet pedig a sáfrány, a fekete rózsa és a virágok jegyei. Jin és jang kiegészüléséről és váltakozásáról van szó, amely már az első pillanattól levesz a lábáról, és minden pillanatban egy kicsit más oldalát mutatja. Sötét és érzéki, ellentétes, mégis egymásra hangolódó illatakkordokkal veszi körül a testet, méghozzá hosszú órákon keresztül.

Titokzatosság egy különleges flakonban

A Tom Ford márka igazán sokat nyúlt, ha a parfümök megjelenéséről van szó. A Tom Ford Noir de Noir EDP 100 ml csokoládészínű flakonja sem lóg ki a sorból: első pillantásra látszik, hogy valamilyen titkot rejt magában. Ezt a benyomást csak fokozza sakkfigurára emlékeztető felépítése. Klasszikus formái nyersek és erősek, bár sok érzékiség is rejlik bennük. A parfüm aranyszínű emblémája még jobban hangsúlyozza, hogy luxustermékkel van dolgunk, amelynek egész megjelenése nagyon hatásos és harmonikus, vagyis tökéletes ajándék válhat belőle.

A Tom Ford Noir De Noir mint ajándék

A flakonba zárt illat csábító, de maga az üveg is annyira tükrözi igazi természetét, hogy szinte tökéletes ajándék a szerettünk számára. Biztosan értékelni fogja gyönyörű külsejét, és magát az illatot is, amelyet már most kultuszparfümként könyvelhetünk el.

Láthatjuk, hogy a Tom Ford Noir de Noir Eau de Parfum az igazi parfümszakértők számára készült, akik megfelelően értékelik a belsejében gomolygó jegyeket. A kompozíciót azonban valószínűleg azok is imádni fogják, akik még csak most kezdik meg kalandjukat az illatok világában, és máris különleges légkört szeretnének teremteni maguk körül, amelyre mindenki felfigyel. A Noir de Noir számukra is kitűnő választás.

Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
Test, lélek
Smink, haj, köröm
További anyagok