19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
13°
Holnapután
17°
Szombat
19°
2024.04.24. szerda, György
filter.hu filter.hu

Kényeztető pihenés – hidromasszázs kádak

Hidromasszázs kádakkal ma már nem csak luxusszállodákban és wellnessközpontokban találkozhatunk, hanem egyre elterjedtebb az otthonokban is. Nem véletlen, hiszen hatalmas választék érhető el belőlük a piacon, és az árfekvésük is nagyon széles skálán mozog. Az olcsóbb kategóriába esők esetében alig kell mélyebben a zsebünkbe nyúlni, mint egy hagyományos kád megvételekor.

Az M-Acryl hidromasszázs kádak a legmagasabb minőséget képviselik – elérhető áron. Az M-acrylshop webáruházban kedvünkre válogathatunk az egyfúvós, egyszerűbb kiviteltől, a drágább árfekvésű, prémiumtermékekig.

A hidromasszázs kád pozitívumai

Fontos kihangsúlyozni, hogy egy ilyen termék beszerzése az otthonunkba ma már nem számít luxusnak. Természetesen létezik ezeknél olcsóbb változat, de előnyeit szem előtt tartva, megéri átgondolni, és esetleg rászánni a plusz költséget.

Különböző méretben és alakban is elérhetőek, és a kisebb típusok semmivel nem foglalnak több helyet, mint hagyományos társaik. Emiatt a szűkebb helykínálat nem gördít akadályt elénk. Számtalan eltérő dizájnnal találkozhatunk. Ennek köszönhetően bármilyen stílusú is legyen fürdőszobánk, könnyedén megtalálhatjuk a hozzá illő terméket.

Az ergonomikus kialakításnak és a fúvókáknak köszönhetően kényelmesek és extra élvezetet nyújtanak. A hidromasszázs funkció segít a stresszoldásban, ellazítja az izmokat, így testünk és elménk felfrissülésében is fontos szerepet tölt be.

Mire ügyeljünk a beépítésnél?

A helyiség méretének és formájának figyelembe vételén túl, fontos még odafigyelni néhány részletre. Mivel a hidromasszázs funkcióról elektronika gondoskodik, megfelelő áramellátásra lesz szükségünk az adott helyen.

A hálózatba való bekötést minden esetben bízzuk szakemberre. Szintén lényeges, hogy gondoskodjunk a szoba megfelelő szellőztethetőségéről a magas páratartalom miatt. Valamint, mivel a hidromasszázs kádak karbantartásáról is gondoskodnunk kell a jövőben vagy nekünk, vagy egy megbízott szakembernek, ezért fontos, hogy úgy helyezzük el a kádat, hogy az utána könnyen hozzáférhető legyen.

Karbantartás

A termék tökéletes telepítése, valamint víz- és áramhálózatba való bekötése után is folyamatosan gondoskodni kell annak karbantartásáról. Ez egyszerű lépésekkel megoldható, amikre ha odafigyelünk, nem kell meghibásodással vagy egyéb kellemetlenségekkel számolnunk. 

Érdemes a fúvókákat rendszeresen, egy héten legalább egyszer használni, ezzel elkerülhetjük a kosz és szennyeződés lerakódását a csövekben. Emellett a csőrendszer tisztítását is könnyedén elvégezhetjük. Engedjünk annyi meleg vizet a kádba, hogy az a fúvókákat teljesen ellepje. Öntsünk a vízbe fertőtlenítőszert, majd negyed órára kapcsoljuk be a hidromasszázs funkciót. Végül eresszük le a vizet.

Mindezek rendszeres elvégzése mellett is, évente egyszer hívjunk szakembert, aki alaposan megvizsgálja a kád állapotát, és elvégzi az esetlegesen szükséges javításokat.