19 °C, Budapest
19 °C
Budapest
Holnap
16°
Holnapután
18°
Hétfő
21°
2024.04.12. péntek, Gyula
filter.hu filter.hu

A levegő tisztasága is fontos szempont, ha szálláshelykeresésről van szó

Amikor az ember szállást kezd keresni, egy sor dolgot mérlegelni szokott a döntés meghozatalakor. Milyen szabadidős programok vannak az adott pihenőhely közvetlen közelében? Mennyire komfortos, hány csillagos az adott szállás? Mennyibe kerül egy éjszaka, benne van-e az árban a reggeli, az ebéd és a vacsora?

Általában ilyen és ehhez hasonló kérdések szoktak felmerülni. Arra már kevesebben gondolnak, hogy utánanézzenek annak, hogy ügyelnek-e a levegő tisztaságára az adott pihenőhelyen. A TisztaLevegőt webshopból rendelhető légtisztító berendezés segítségével a levegőben szálló kórokozók semlegesítése hatékonyan megoldható minden szállásadó számára, méghozzá költséghatékony módon.

Az egészségre mindig ügyelni kell

A járvány idején többen foglalkoztak azzal, hogy ahova pihenni terveztek menni, ott milyenek a higiéniai körülmények. Amint feloldották a különféle korlátozásokat, az emberek általánosságban véve elkezdtek kevésbé tartani a kórokozóktól is.

Pedig attól még, hogy épp nincs világjárvány, a kórokozók mindenütt jelen lehetnek. Éppen ezért függetlenül attól, hogy milyen a járványhelyzet, mindig érdemes ügyelnünk a saját magunk, a családunk és a környezetünkben élők egészségére.

Miből lehet megtudni, hogy a szállásadónak fontos a levegő tisztasága?

A mai technológia lehetővé teszi, hogy minden szállásadó kórokozómentes környezetet teremtsen a vendégei számára. Rengeteg pihenőhely él is ezzel a lehetőséggel.

Fontos, hogy ne csak a szobák, hanem a recepció, az étkező és a wellnessrészleg is rendszeresen fertőtlenítve legyen. Ma már a levegő megtisztítására is van mód, és ez nem is kerül horribilis költségekbe.

Ott, ahol erre is figyelmet fordítanak, elhelyezhetik az “Ezen a helyen AG+ légtisztító készülékkel védjük az Ön egészségét” felirattal ellátott matricát. Ahol ilyet látsz, ott olyan légtisztító berendezést használnak, amelyek a vírusokat, baktériumokat és kórokozókat is semlegesítik. Ez az eljárás óvja a vendégek és az ott dolgozók egészségét is.

Rendkívül hatékonyak a modern légtisztító berendezések

A manapság megvásárolható légtisztító készülékek közül az AG+ berendezések 99,9 százalékos hatékonysággal képesek működni. Ezek a gépek az illékony szerves vegyületeket is kiszűrik a levegőből, a kórokozókat pedig szinte egytől egyig elpusztítják.

Ilyen készülékeket lehet éttermekben, hotelekben, irodákban, üzlethelyiségekben, óvodákban és iskolákban is használni. Sőt, még akár taxikban, buszokon is van mód egy ilyen berendezés működtetésére.

Ha tehát legközelebb vakációzni mész, vagy csak kipihennéd a monoton hétköznapok fáradalmait egy wellnesshétvége keretein belül, akkor gondolj az egészséges levegőre is. A szállásokra adott értékelésekből sokat megtudhatsz arról, hogy milyen higiéniai körülményekre számíthatsz az adott pihenőhelyen. Akár rá is kérdezhetsz a szállásadónál, hogy a levegő tisztán tartásáról gondoskodnak-e.