15 °C, Budapest
15 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Mit vegyek a barátnőmnek, feleségemnek évfordulóra?

Minden férfi jól tudja, hogy kevés olyan nehéz kérdés létezik, mint hogy mit vegyen kedvesének ajándékba. De még akár a hölgytársaknak is komoly fejtörést okozhat, hogy mit vigyenek a kedvesüknek születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy egy évfordulóra.

A lockalbox széles kínálatában évfordulós ajándékok, egyéb egyedi és kreatív meglepetések – születésnapra, karácsonyra stb. – elérhetőek. Ráadásul formabontó tematikával, okos ajándékdobozba csomagolva!

Milyen ajándékban érdemes gondolkodni egy évfordulóra?

Kevés jobb lehetőség és alkalom adódik rá, hogy kifejezzük kapcsolatunk fontosságát és a szeretetet, mint az évforduló. Persze alap a virág és a bonbon, de ne csak ebben gondolkodjunk. Mondjuk úgy, hogy a dobozon kívül is! Mindenképpen törekedjünk valamilyen személyes üzenetre, ami kizárólag rólunk és a közös történetünkről szól. A legfontosabb persze, hogy ne felejtsük el, hiszen akkor jobb, ha menekülőre fogjuk – mondjuk a következő évfordulóig legalább.

Egyedi és kreatív ajándék évfordulóra hölgyeknek

Milyen egyedi, kreatív és személyes ajándékok léteznek? A lehetőségek tárháza szinte végtelen, de vigyázzunk, nehogy beleessünk a sablonos ötletek labirintusába. Jó lehetőség például egy személyre szabott kézműves tárgy, egy festett kép vagy valamilyen meghitt női meglepetés. Ha kedvesed hobbijára vagy szenvedélyére finomítod az ötletet, abból sem lehet túl nagy baj.

Ami fontos a nőknek az az, hogy lássák, hogy időt és energiát fordítottál rájuk. Tehát ne az áruház alsó polcáról kapd le az egyik tejcsokit akkor, amikor alapból is vásárolsz, hanem legyen ez egy külön program, elköteleződés. Akár egy közös élményajándékot is kinézhetsz magatoknak, például hétvégi kiruccanás, wellness és társai – így mindenki, még te is biztosan jól jársz a végén.

Egy kis figyelmességgel és kreativitással minden ajándék személyessé és különlegessé varázsolható. Írhatsz egy szerelmes levelet is vagy készíthetsz fotóalbumot magatokról. Nem a pénz és a rá költött összeg a fontos, hanem amit te magad raksz bele a dologba!

Okos ajándékdoboz és egyéb meglepetések

Ha még mindig nincs ötleted vagy valamilyen teljesen új és rendhagyó dologra vágysz, van egy tuti tippünk! Sőt, ezt akár a meglévő ajándék mellé is odateheted. Ez nem más, mint egy okos ajándékdoboz a lockalbox jóvoltából.

Segítségével az ajándékozás pillanatát igazán emlékezetessé teheted, hiszen a dobozt számzáras lakattal zárják le, amit egy okostelefonos kvízjáték útján lehet kinyitni. A kód megfejtéséhez végig kell játszani kedvesednek egy általa választott kvízjátékot.

Az okos ajándékdoboz minőségi és prémium válogatások széles tárházát kínálja, méghozzá hazai és nemzetközi, díjnyertes termelők kezéből. Ez biztosan olyan élmény lesz, amire kedvesed sem számít!