16 °C, Budapest
16 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Péntek
14°
2024.03.05. kedd, Adorján
filter.hu filter.hu

Kerüljük el a házfelújítással járó kellemetlenségeket!

A felújítás sosem volt egy egyszerű feladat. Ezért is szokták nagyon sokan halogatni addig, ameddig csak lehetőség van rá, mert tartanak a rendetlenségtől, felfordulástól, az egésszel járó káosztól. Pedig nem szükséges, hogy a felújítás egy terhes művelet legyen. Csupán pár szempontra kell odafigyelni a művelet során.

Minden a tervezéssel kezdődik

Valamint azzal, hogy megtaláljuk a megfelelő szolgáltatót, ami a felújítást le fogja bonyolítani. A PET-RO Nyílászáró magánszemélyeknek is nyújt szolgáltatásokat, amelyek segítségével a felújítás nem fog káosszal járni. Fontos, hogy a beruházást nem szabad “csak úgy” elkezdeni, még mielőtt bármilyen szerszámot is ragadna bárki, alapos tervezés kell, hogy a egészet megelőzze.

Nem baj, ha lelkesek vagyunk, de a kapkodásnak meg lehet az ára. A felújítás egy bonyolult folyamat, ahol a szakemberek összehangolt munkájára van szükség, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Ha komplex renoválásról beszélünk, akkor az sem mindegy, hogy melyik művelettel kezdjük az egész felújítást. Burkoló, festő, vízvezeték-szerelő? Erre is oda kell figyelni, a sorrendiség betartása szimplán egy logikán alapuló stratégia. Belegondolni is rossz, hogy mi történne, ha a frissen festett fürdőszobába egyszer csak megérkezne a “vizes”, és muszáj lenne megbontani a falat. Az előzetes terveztetés kifizetődő taktika, ahol minden egyes munkafolyamatot össze lehet hangolni.

Továbbá az sem mindegy, kire bízzuk a munkát. Tudjuk sokan szeretik “okosba” megoldani, de ez a profi kivitelezéshez az esetek döntő többségében nem elegendő. Mindig bízzuk hiteles szakemberekre a munkálatokat, hogy egy hosszú távon is megbízható, minőségi végeredményt kapjunk, amit évtizedeken keresztül tudunk használni és élvezni.

A nyílászárók cseréje is része a felújításnak

Ez az egyik sarokköve az egész műveletnek. Renoválás nem létezik ablakcsere nélkül, de itt is fontos átgondolni az elérhető lehetőségeket. Sokan félnek tőle, mivel kosszal, rumlival és törmelékkel jár, a takarítással pedig senki nem akar bajlódni. A profizmus kiemelten fontos a nyílászárók esetében, ahol egy teljes körű szolgáltatás a legjobb választás.

Még a cseréltetést megelőzi egy helyszíni terepszemle, ahol minden apróság kiderül, ami később óriási jelentőséggel is bírhat. Ideális időjárási körülmények között az ablakokat akár egyszerre is lehet cserélni különböző helyiségekben, hogy még gyorsabb legyen a folyamat.

Csak a tökéletes végeredmény az elfogadható

Ez legyen az elsődleges elvárásunk a kivitelezővel szemben. Kompromisszumnak nincs helye, mivel itt egy olyan projektről beszélünk, aminek a végeredménye meghatározza az életünket, a mindennapokat és az otthonunkba töltött időt. Csak a maximális kényelem, jólét és komfort jöhet szóba. Ha ez lebeg a saját és a kivitelező szeme előtt is, akkor garantáltan a legjobb szolgáltatásban lesz részünk.