14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Péntek
14°
2024.03.05. kedd, Adorján
filter.hu filter.hu

Egy fantasztikus sampont keresel? Megtaláltad!

A hajkorona jelentősége óriási, mind a hölgyek, mind a férfiak megjelenésének szempontjából. Ez az a pont, amely olyannyira meghatározó, hogy rengeteg információt nyerünk belőle, egyetlen pillantásra.

Mit árul el rólunk a hajunk?

Például azt, hogy mennyire ápolt, magára odafigyelő a személy, milyen egészséges, sőt, azt is, hogy nagyjából milyen korú - utóbbit sem csak a hajszín, hanem a hajszálak állapota alapján is. De a hajon sokszor az átmeneti hormonzavarok, illetve az élethelyzetek is megmutatkoznak: a sok stressz, a várandósság, a kismama-lét... Egy szó, mint száz, a frizuránk árulkodik rólunk, és akár olyat is elmesél, amit mi nem is feltétlenül szeretnénk elárulni.

Minőségi samponokkal nagyon sokat tehetünk a tincseinkért!

A Kevin Murphy termékcsaládja képes meglepni bennünket! A kiemelkedő stylist pontosan tisztában van azzal, hogy milyen fontos a frizura. Rengeteg szakmai tapasztalatának köszönhetően pedig nem kérdés az sem, hogy az egyes összetevőket illetően, illetve az egyes hatóanyagok egymás hatásának fokozására vonatkozóan is határozott elképzelései voltak. Pontosan ennek jegyében alkotta meg termékeit, amelyek képesek egy-egy jellemző problémát hatékonyan orvosolni.

Milyen samponok közül válogathatunk?

Az egyik legnépszerűbb változat az ANGEL.WASH fantázianevet viseli. Olyan hajra tervezték, amelynél a legfőbb problémát a lelapulás, illetve a túlságosan gyenge, vékony hajszálak okozzák. A benne található protein segít mérsékelni a tincsek göndörödését, ami annyira jellemzi a sokat vasalt, illetve szőkített hajat. Megóvja hajszálainkat az UV-sugárzás káros hatásaitól, valamint a szabadgyököktől, miközben finoman tisztít, s még a festett haj színére is vigyáz. 

A BALANCING.WASH alkalmazása akár naponta is lehetséges, ami ebben az esetben nem fog fokozottan igénybe vett hajkoronát eredményezni, helyette vitalitást sugárzó, erős tincseink lehetnek. 

Említettük, hogy a Kevin Murphy termékek megalkotásakor teljes egészben, illetve rendszerben gondolkodnak. Ez egyrészt azt is jelenti, hogy a különféle készítmények képesek egymás hatását fokozni, másrészt azt is, hogy a haj ápolásakor nemcsak a tincsek, hanem a fejbőr is fókuszba kerül. A BALANCING.WASH egy kiváló példa erre, hiszen a bőr pH-értékét normalizálja, egyensúlyt teremt a faggyútermelés szempontjából is, így gyorsan zsírosodó, illetve túl száraz fejbőrre is alkalmazható.

A töredezett hajszálak megmentője a BLOW-DRY.WASH, amely borsóproteint, valamint fakéreg-komplexet tartalmaz. Védelmet biztosít a hőkezelés ellen, és tisztítás közben hidratálja a hajunkat.

Ha még intenzívebb hidratálásra vágyunk, akkor a HYDRATE-ME.WASH lesz a számunkra ideális választás. Akkor is jó döntés, ha a hajunkat látszólag már semmi sem mentheti meg. Ugyanis ez a sampon képes megszüntetni a töredezettséget, intenzíven táplál és csodálatos ragyogást ad a hajnak.

Neked melyik a kedvenced?