14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Péntek
14°
2024.03.05. kedd, Adorján
filter.hu filter.hu

Hidromasszázs zuhanykabinnal a maximális kényelemért és luxusélményért

A zuhanykabinok nagy népszerűségnek örvendenek. Sokszor bizonyulnak praktikusabb megoldásnak, mint egy fürdőkád, pláne ott, ahol kisebb fürdőszoba található. Nagyobb helyiségek esetében sem ritka, sokszor mindkét berendezés megtalálható egyszerre. A luxus, komplex zuhanykabinok megjelenésével pedig a következő szintre emelhetjük az egész zuhanyzás élményét.

A hidromasszázs zuhanykabin előnyei és funkciói

Ahogy a neve is mutatja, itt nem egy hétköznapi, egyszerű zuhanykabinról beszélünk, amibe csak bepattanunk és gyorsan megtisztálkodunk. Természetesen erre is megvan a lehetőség, de ennél sokkal többet képes nyújtani számunkra. Tökéletesen szemlélteti ezt a STUXI hidromasszázs zuhanykabin kínálata, ahol igazán különleges változatokkal is találkozhatunk. 

Már önmagában az egy hatalmas előny, hogy tágas teret biztosít az egész zuhanyzáshoz. Wellness és kényelem otthon, amihez hozzájárul a magas biztonságérzet is, amit a 4-8 milliméteres, edzett biztonsági üvegnek köszönhetünk. A mélytálcával még sokoldalúbb lesz a felhasználás. Ha már a nevében is benne van, akkor a hidromasszázsról is mindenképpen beszélni kell: ezt több fúvóka (6-8) biztosítja, hogy garantáltan az egész testünket alapos kezelésnek tudjuk alávetni. Ez azonban még nem minden, hisz számtalan kiegészítő található egy ilyen komplex eszközben.

Funkcionális panel, polc, tükör, kezelőpanel, felső világítás, de még ülőke is, ami pont jól jön, ha egy hosszú nap után szeretnénk hosszú perceken keresztül masszíroztatni magunkat, vagy kikapcsolni kicsit. Egy ilyen hidromasszázs zuhanykabinnak a megjelenése is igazán figyelemre méltó, igazi luxushatást kölcsönöz az egész fürdőszobának.

Az ördög a részletekben rejlik

Minden egyes kiegészítő magas minőséget képvisel. Króm fogantyúja és belső piperepolca van, hogy a ki- és beszállás is kényelmes legyen, valamint minden szükséges eszköz egy karnyújtásnyira legyen. A kézi zuhany is több funkcióval rendelkezik, a zuhanykabin ajtaját pedig egyszerűen nyithatjuk és zárhatjuk a dupla csapágyas felsőgörgőknek köszönhetően. 

A meleg gőz távozása a szellőztetőkön keresztül történik, az ülőkét ráadásul idősebbek, mozgássérültek és gyerekek is kényelmesen használhatják. A mágneses ajtók pedig gondoskodnak arról, hogy ne kelljen a vízszivárgás miatt aggódni.

Számtalan méretben elérhetőek

Annak ellenére, hogy egy igazán komplex berendezésről beszélünk, kisebb fürdőszobákba is megoldható a telepítés. 80x80 cm, 90x90 cm, de ha a hely nem akadály, akkor 135x135 cm-es igazi nagyágyút is beszerelhetünk. Bármelyiket is válasszuk, az biztos, hogy a zuhanyzás soha sem lesz már a régi. Luxusérzet, maximális kényelem jellemzi, aminek köszönhetően kikapcsolódhatunk, ellazíthatjuk az izmainkat és kipihenhetjük a nap fáradalmait. A fürdőszoba fénypontja és központi eleme lesz egy csapásra.