11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Tedd meg az első lépéseket az airsoft világába!

Szereted az akciófilmeket, a harci jeleneteket? A való életben is valami izgalmasra vágysz, de ellenzed az igazi, véres háborút? Sportolj és mozogj olyan térben, ami megadja ezt a hangulatot! Nem mondjuk, hogy nem lesz tétje, az viszont garantált, hogy mindenki jól érzi majd magát - kivéve talán a veszteseket - és hasznos, minőségi időt tölt el a terepen. Próbáld ki az airsoft világát!

A katona legjobb barátja és társa a fegyver maga. Így van ez az airsoft világában is. Szerezd be a legnépszerűbb fegyverek egyikét, válogass például az Airsoftplaza.hu karabélyai közül!

Miért az airsoft?

Több okot is tudunk rá, miért az airsoft az egyik legizgalmasabb sport és hobbi az összes közül. Gondoljunk csak bele, ha van olyan elfoglaltság, ami tényleg a valós tapasztalatokra és élményre épül, akkor az airsoft az elsők között jut az eszünkbe. Aki egy kis késztetést is érez magában a 21. században arra, hogy fegyvert fogjon vagy a harctérre vonuljon, az ebben a világban békésen és tisztességesen, senkinek sem ártva, bátran megteheti ezt.

Érdemes továbbá szót ejteni a hobbisport előnyeiről is. A játékhoz logikai készségre, kooperációra, csapatmunkára, bajtársiasságra van szükség. Sok mindent megtanul az ember a terepen. Egy számítógépes játék előtt ülve, a virtuális világban valamilyen hasonló játékban ez nem ugyanúgy érvényesül. Hiszen ez esetben kilépve a komfortzónából, a saját testünket használva kell játszani, futni, mozogni és így tovább. Nincs mindig kellemes idő, izzadunk, sárba lépünk, elázunk - sokkal realisztikusabb élmény!

Airsoft fegyverek beszerzése

A nulladik lépés az elhatározás afelé, hogy az ember kipróbálja az airsoftot. Ehhez viszont fegyverre is szükség lesz - hacsak nem szeretnénk a futóbolond szerepét betölteni. Kezdőknek leginkább a karabélyok ajánlottak, hiszen ezekkel gyorsan és sokat lehet lőni, tanulni a célzást és felvenni a játék ritmusát.

A profibbak, “campelősebbek” később akár mesterlövész puskára is válthatnak - lecsapva a prédákra. Persze ez már függ az egyéni játékstílusodtól is, amit nyilvánvalóan kitapasztalsz majd. De akár taktikázhatsz is, ha tudod, milyen ellenféllel lesz dolgod, és mivel tudod a leginkább felbosszantani őt.

Spórolj időt a válogatással, összpontosíts a játékra!

Amellett, hogy kelleni fog egy fegyver, más eszközöket is érdemes beszerezni. Vagy éppen egy tartalék pisztolyt és így tovább. De a védőfelszerelések, egyéb kiegészítők nélkül sem javasoljuk a terepre vonulást.

Ami viszont jó hír, hogy nem kell eltölteni sok időt a válogatással, akár teljes, komplett pakkokat és szetteket is lehet vásárolni - például az Airsoftplaza.hu csapatától. Így a teljes felszerelés egy csomagban érkezik, időt spórolva, szakértők által gondosan, költségtakarékosan összeválogatva. Neked így már nem lesz más dolgod, mint élvezni és tanulni a játékot!