12 °C, Budapest
12 °C
Budapest
Holnap
15°
Holnapután
19°
Vasárnap
21°
2024.04.25. csütörtök, Márk
filter.hu filter.hu

Takaríttass ki profikkal az építkezés vagy felújítás után!

Amikor végre befejeződik egy építkezés vagy felújítás, s a várva-várt beköltözés már éppen karnyújtásnyi közelségbe kerül, akkor bizony egy rettentően lényeges lépés még hátra van.

Mielőtt ugyanis a poros, koszos és nem túl otthonos falak, burkolatok és egyéb felületek közé a tiszta bútorokat és egyéb holmikat betennéd, jobb megszabadulni az építési maradványoktól és a piszoktól. Hiszen festékes lehet a járólap, de még az ablaküveg is. Hol finomabb, hol vastagabb porréteg fed mindent. A fém alkatrészek is fényesítésre szorulnak. Egyszóval: alapos takarításra szorul bent minden.

A pormentes és tiszta területekért

Ha már minden erőd oda és tényleg nincs energiád a takarítással is bajlódni, hívj profikat! Menj fel a TakaritokEu építkezés utáni takarítás oldalára, ahol egyrészt kifejezetten részletesen és érthetően elolvashatod, hogy a cég milyen helyiségekben mit végez majd el a tökéletes rend és patyolattisztaság eléréséhez, másrészt erről a lapról egyből már ingyenes ajánlatkérést is küldhetsz. Tényleg csak pár kattintás, és kész is vagy vele.

Az egyes építési fázisok mind maguk után hagyják a jellegzetes hulladékaikat. Vannak köztük látványosak, ilyenek például a kisebb-nagyobb festékmaradványok a járófelületeken, de akár még az ablaküvegen is. Lehetnek burkolóanyag részecskék is ott: beton, habarcs vagy még purhab is. Ám a finompor mindenhol meg tud telepedni.

Hogy végre ragyogjon minden

A falrészek, a csempék, az ajtó- és ablaktokozatok, de még a szegőlécek is tele lehetnek nagyon finom szemcséjű szennyeződésekkel. Érdemes ezt a sok-sok port és koszt nagyon alaposan eltávolítani, nehogy gondot okozhasson. Az allergiások vagy felső légúti panaszokkal küszködők számára ez kifejezetten lényeges.

A fugák köze is megérdemel egy alapos tisztítást, hogy végre teljes pompájában élvezhesd a helyiségeid hangulatát.

Pontosan a megfelelő anyagokkal és eszközökkel

Miért éri meg nagyon profi takarítócéget megbízni az építkezés utáni takarítás szakszerű elvégzésével? “Csupán” azért, mert ha valaki már tapasztalatból tudja, hogy pontosan milyen felületkezelő és tisztítóanyagot, eszközt használjon, az sokkal alaposabb és gyorsabb eredményt fog elérni. Nem karcol és sért fel semmit.

A TakaritokEu tapasztalt és nagy munkabírású kollégái sem hagynak ki egy területet és részt sem. Saját felszereléssel és professzionális takarítószerekkel dolgoznak. A levonulást követően pedig ragyogó, pormentes és csillogó felületeket kapsz vissza.

Hidd el, minden segítség életmentő akkor, amikor már éppen beköltöznél oda, ahová már nagyon régóta tervezted. De ugyanez a helyzet egy új üzlethelyiség birtokba vétele esetén is.

Ha ebben az utolsó, ám nagyon fontos takarítási folyamatban egy profi takarító csapat tapasztalatát és szakértelmét veheted igénybe, akkor nem csak rengeteg időt, hanem felbecsülhetetlen energiát is megspórolhatsz.