7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

SZÉP kártya elfogadás üzletedben - Ilyen POS terminálra lesz szükséged!

Az idei évtől egyre több helyen fogadják el a SZÉP kártyás fizetést, emiatt pedig a vendéglátóknak, üzleteknek lépéseket kellett tenniük, hogy ennek a feltételnek meg tudjanak felelni. Legyen szó tehát a vendéglátásról, vagy éppen a szolgáltató szektorról, kártyaolvasó terminál nélkül már lehetetlen a sikeres működés. Az eszközöknek köszönhetően a készpénz nélküli fizetés még sosem volt ennyire egyszerű.

De vajon milyen típusra lesz szükséged? Ebben a cikkben ebben nyújtunk segítséget.

Bankkártya terminál

A biztonságos bankkártyás fizetés ma már az életünk elengedhetetlen részét képezi, főleg vásárlás során. Mindegy, hogy online rendelésről vagy fizikai üzletben történő költekezésről van szó, mindenki biztonságban akarja érezni magát. Amennyiben még nem rendelkezel ilyen terminállal, akkor most igyekszünk neked segítséget adni ehhez. Kövesd EZT a linket, ha SZÉP kártya elfogadó POS terminált igényelnél!

A Novopayment a legmagasabb biztonsági előírásoknak megfelelő stabil, valamint modern készüléket biztosít a cégek számára. A bankfüggetlen POS terminálok az összes hagyományos betéti, valamint hitelkártyát elfogadják, de az új készülékek már a SZÉP kártyás fizetéseket is kezelni tudják. Mindegy, hogy ki és melyik bankot használja, a fizetés biztonságos és díjmentes.

A legnagyobb előnyük talán az, hogy a POS bankkártya elfogadó terminálok üzembe helyezéséhez csupán be kell kapcsolni az eszközt és már fogadhatod is a kártyást fizetéseket. Végül, de nem utolsó sorban, a tranzakciók akár 1 napon belül jóváíródnak a számládon, így nem kell napokat vagy heteket várnod a pénzedre.

Bankkártyás POS terminál igénylése

Fontos tudni, hogy az igénylés minden esetben a vállalkozásod méretétől független. Nem számít tehát, hogy valaki kezdő, vagy már nagy céget irányít, a készüléket minden esetben megrendelheti. A legjobb persze olyan helyről beszerezni a POS terminált, amely szinte minden fizetési szolgáltatóval együtt dolgozik, garantálva ezzel az új technológiák használatát, valamint a biztonságos és gondmentes fizetési lehetőséget.

Figyelj arra, hogy olyan cégnél válogass, ahol éjjel-nappal elérhető az ügyfélszolgálat. Sosem tudhatod, hogy mikor adódik valami komoly probléma, amit muszáj lenne azonnal megoldanod. Bármilyen gondod merülne fel, ne kelljen attól tartanod, hogy napokon át nem kapsz semmilyen visszajelzést a készülékkel kapcsolatban. A talpraesett ügyfélszolgálat tehát legyen elvárás, ha terminált szeretnél igényelni. A legjobb, ha a legkésőbb 24 óra alatt megoldják a rendszerrel kapcsolatos fennakadásokat.

Miért van rá szükség?

A mai világban szinte mindenki kártyával, okos telefonnal, órával akar fizetni, készpénz nem igazán használatos, maximum a már említett SZÉP kártya jöhet szóba. Ennek elfogadása mára már alapkövetelménnyé vált a kereskedelmi szektor egészében. Mindegy, hogy egy családi vállalkozásról van szó, esetleg egy hatalmas szállodáról, mindenhol elvárt dolog. A vásárlók igényelni fogják, hogy a termékért vagy szolgáltatásért bankkártyával tudjanak fizetni.

A sikeres vendéglátáshoz, a vásárlók igényeinek kielégítéséhez pedig kényelmes és gyors fizetési megoldásokat kell biztosítani. A kártyaelfogadó terminálok használatával garantáltan megnő az ügyfél elégedettségi mutató. Szerencsére könnyedén beüzemelhetőek, csupán be kell őket dugni, és szinte azonnal fogadhatod a vásárlásokat.

Milyen terminálok közül válogathatsz?

Vannak nagy teljesítményű eszközök, asztali, vagy integrált, okos megoldásokhoz használható változatok, de akadnak különálló egységek is. Attól függően, hogy miben mozog a cég, mivel foglalkozik, meg kell határozni, hogy kézi vagy inkább asztali eszközre van-e nagyobb igény.

Előfordulhat, hogy sokkal inkább egy stabil, megbízható, valamint masszív felhasználáshoz keresel készüléket. Ebben az esetben egy kompaktabb, nagyobb tudással rendelkező POS terminálra lesz szükséged. Az viszont biztos, hogy mindegyik gép elfogadja a SZÉP kártyát, így a vendégeid, vásárlóid biztosan elégedetten fognak távozni tőled. Nem beszélve arról, ha tudják, hogy nálad már ezzel a megoldással is fizethetnek, biztosan vissza fognak térni a jövőben.