8 °C, Budapest
8 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Luxuskarórák, amelyek teljessé teszik a megjelenésünket

Vannak olyan órák, amelyeknek az ára vetekedik egy telefon árával, mégsem mindenki gondolja úgy, hogy nem éri meg beruházni rájuk. A luxust és eleganciát sugárzó kiegészítők világában talán pont az óra számít a leginkább “nélkülözhetetlennek.” Vannak olyan emberek, akik kifejezetten gyűjtik az efféle kincseket.

A következő cikkben nem mással, mint egy márkás órakínálattal szeretnénk előrukkolni, és közben kitaláljuk azt is, mit takar az órák iránti rajongás pszichológiája.

Luxuskaróra: tényleg megéri?

A karórák világában rengeteg stílus képviselteti magát. Amennyiben mi ragaszkodunk a “márkás” vonalhoz, ugyanakkor szeretnénk válogatni az elegáns, stílusos vagy éppen fiatalos darabok közül, akkor érdemes meglesni a Schneider Óra-Ékszer Calvin Klein órakínálatát is. Ebben számos érdekesség vár ránk.

A drága karórák vásárlása mögött sokféle motiváció megbújhat. Az egyik ilyen a társadalmi réteghez való tartozás kinyilvánítása. A márkás óra az egyik leghatásosabb státuszszimbólum, amivel a világ tudtára adhatjuk, hogy milyen körülmények között élünk. Természetesen ez az óravásárlás alatt nem mindig annyira tudatos.

Aztán a drága darabok mellett szól még érvként a minőség is, és a legtöbben ezt tartjuk inkább szem előtt. Egy márkás karóra, ami nem annyira olcsó, valószínűleg megbízhatóbb és strapabíróbb produktum, ennek köszönhetően éveken át jól szolgálhat minket.

Elő a Calvin Klein órákkal!

A Calvin Klein márkáról először – elnézést a közvetlenségért –, de a fehérneműk jutnak eszünkbe, köszönhetően a hollywoodi reklámiparnak. De te próbáltál már valaha is keresgélni a kiegészítői között? Abban aztán tényleg el lehet veszni!

A női órák között kifinomult, elegáns, tehát igazán nőies termékek találhatók. Míg a férfi változatok az erőt, a sármot és az exkluzivitást tükrözik vissza. Mindkét nem sok-sok színárnyalat közül választhat: az arany, az ezüst, a fekete, a zöld, a kék, a rózsaszín és a fehér szín is különleges szerepet kap a kínálatban.

Ugyanakkor az egyedi dizájnnal ellátott karórákból sincs hiány. Jó példa erre a Calvin Klein CK25200007 nevezetű óra is, amelynek kijelzője két színben (fekete-fehér) pompázik, szinte megfelezve azt.

Mitől olyan drága egy Calvin Klein óra?

Természetesen a márkát meg kell fizetni, azonban az árazás mögött ennél jóval több van. A kiegészítők többsége megbízható óraszerkezettel van ellátva és tartós, rozsdamentes acélból készülnek. Ennek hála időtálló órákat kapunk kézhez.

Ezenkívül valamennyi termék edzett kristályüveggel van ellátva és garancia is jár rájuk. Végül, de nem utolsó sorban, megemlíthető még a vízálló funkció is. Az, hogy hány bar nyomásig vízálló egy óra, nos, az fog látszani az árán is.

Szeretnél egy-két divatos órát, ami sokáig hasznosítható? Esetleg meglepnéd vele az egyik szeretted? Akkor vedd szemügyre a Calvin Klein karórákat a Schneider Óra-Ékszer kínálatában!