14 °C, Budapest
14 °C
Budapest
Holnap
11°
Holnapután
13°
Péntek
14°
2024.03.05. kedd, Adorján
filter.hu filter.hu

Utazás közben is legyen meg mindene, amire a dohányzáshoz szüksége van!

A pipázás és a szivarozás is egy életforma, egy szenvedély, amelynek megvannak a maga kellékei, amelyek nélkül nem az igazi, és amelyek nélkül ezért egyik dohányos sem indul se munkába, se rövidebb vagy hosszabb útra.

Ami a cigarettázóknál megszokott látvány, az egy szivaros vagy pipás számára elképzelhetetlen, hiszen nem gyújtanak rá két átszállás között a városi forgalomban, de akárhol is vannak, megadják a módját. Már a dohány meggyújtásához is rendszerint speciális öngyújtókat használnak, és a hamuzáshoz is speciális edényt választanak. Mi mindenre lehet szüksége egy pipásnak és egy szivarosnak, ha útra kel?

Minden helyzetben és mindenhol felkészülten

A dohányzás válfajai minden egyes fázisának megvannak a maga kellékei, amelyek a folyamatok egyszerűsítésére, gyorsítására szolgálnak. A Humidorshop.hu változatos szivaros hamutálakkal és más kiegészítőkkel járul hozzá, hogy annak, aki a füstölés szenvedélyét választja, mindene meglegyen. A szivarosok számára nagy segítség lehet a dohányrudak előkészítéséhez egy professzionális szivarvágó vagy -fúró, egy szivaröngyújtó, illetve egy megfelelő hamutál. A pipázást megkönnyítik az olyan kellékek, mint a pipatömködő, a pipás öngyújtó, a tisztító, valamint a speciális hamuzó. És mivel életforma, a legtöbb dohányos rendelkezik a tároláshoz szükséges humidorokkal, illetve dohánytároló dobozokkal, pipatartókkal a gyűjteménye számára. 

És egyetlen pipás vagy szivaros sem indul neki, bárhová is megy, a megfelelő kellékek nélkül. Ehhez kisebb méretű utazóhumidorok, pipatartók, valamint hamuzók állnak rendelkezésre. 

Nem minden hamutál egyforma

És bár egy kívülálló számára minden hamutartó ugyanolyannak tűnhet, azonban más kialakítású szükséges egy cigarettázó, más egy szivaros és más egy pipás számára. 

A szivarok már csak méretüknél fogva is nagyobb méretű és mélyebb hamutálat igényelnek, de azért is, mert nemcsak a nagyobb mennyiségű pernye lerakását kell megoldani, hanem a dohányrudak pihentetését is. Biztonságosan meg kell tartaniuk a szivart, hogy ne billenjenek ki, amikor lerakják, így a különböző átmérőjű szivarokhoz más-más hamutál lehet megfelelő, illetve 1 vagy több dohányos számára is. Anyagban, színben és stílusban is számtalan alternatívát találni, így mindenki kiválaszthatja a számára megfelelőt. 

A pipás hamutál sajátos kialakítású, hamukiverő parafa tuskóval rendelkezik, amely az elszívott dohány kíméletes eltávolítását teszi lehetővé, továbbá a pipásoknak készített hamutál stabilan tudja tartja a pipát.

Hamuzók az úton lévőknek

A pipázás és a szivarozás is kellemes, azonban a cigarettázásnál időigényesebb kikapcsolódás, a szenvedélyüknek hódolók amikor csak tehetik, időt szakítanak rá. Aki sokat utazik, az ez idő alatt sem akar lemondani róla, ehhez viszont a legfontosabb kellékeit magával kell vinnie. Praktikusabb lehet ilyen esetekben egy, a szokásosnál kisebb, összecsukható hamutál, ún. mobil hamutartó. 

Lásson neki felkészülten a dohányzásnak, szerezzen be hozzá minden kelléket, az utazásokra is!