6 °C, Budapest
6 °C
Budapest
Holnap
18°
Holnapután
17°
Szerda
12°
2024.03.03. , Kornélia
filter.hu filter.hu

Egy kezelés, mely segít megváltoztatni az életed: ez az Access Bars!

A mai rohanó világban aligha akad olyan ember, aki magabiztosan kijelentheti, hogy ő maximálisan elégedett az életével, mindent elért már, amit szeretett volna, ráadásul mindig optimista és boldog. Persze előfordul, hogy ilyesmit hallunk valakitől, de ezzel az illető valószínűleg csak palástolni akarja a valóságot.

A legtöbb ember ugyanis kisebb-nagyobb terheket cipel, stresszel, szorongással küzd és olyan gondolatok zakatolnak a fejében, melyek meggátolják, hogy elérje a boldogságot. Sokakban felmerül a vágy, hogy milyen jó is lenne elengedni ezeket a negatív dolgokat, nyitottan állni a lehetőségekhez, és ezáltal megvalósítani a vágyaikat.

Nos, a jó hír, hogy ez kivitelezhető, ám ehhez az elhatározás önmagában még kevés lesz. A végtelenbe és tovább Access Bars kezelésével ellenben már tisztán láthatjuk magunk előtt az utat.

Mi az az Access Bars kezelés?

Ez a módszer az Access Consciousness rendszerének egyik legfontosabb technikája. Egy olyan energetikai kezelés, melynek során a facilitátor megérinti a fejen található 32 pontot.

Ezeket a pontokat nevezzük baroknak: ezek az agy egy-egy területéhez kapcsolódnak, és az életünk bizonyos részeiért felelősek. Külön pontja van például a kreativitásnak, a pénznek, a kontrollnak, a kapcsolatteremtésnek, a hálának, a békének, a szexualitásnak és így tovább. Itt tárolódnak el belénk rögzült érzelmek, gondolatok, minták és hiedelmek, melyek meggátolják, hogy a kezünkbe vegyük a sorsunk irányítását.

Amikor a kezelést végző személy megérinti, finoman megnyomkodja az egyes barokat, akkor ezek a blokkok feloldódnak, javul az energiaáramlás. Nagyjából úgy lehet leírni a folyamatot, mintha “újraprogramoznánk” az agyunkat és kitörölnénk belőle a káros programokat.

Hogyan zajlik maga a kezelés?

Az Access Bar kezelésen résztvevő személy egy komfortos ágyon kényelmesen hanyatt fekszik, becsukja a szemeit, a facilitátor pedig gyengéden megfogja a fejét és finoman nyomást gyakorol az adott pontokra.

A legtöbb résztvevő arról számol be, hogy azonnal megtapasztalja a változást: hirtelen oldódni kezd a már régóta benne lévő feszültség, csökken a stressz, sokkal nyugodtabbnak, ellazultabbnak érzi magát, elárasztja a béke és a könnyedség.

A terápia időtartama egyénenként változik, átlagosan egy óra, de szükség esetén ennél hosszabb is lehet.

Milyen változásokra számíthatunk?

A kezelés után sokaknál pihentetőbbé és mélyebbé válik az alvás, és az emberek azt tapasztalják, hogy mintha megváltozott volna a gondolkodásmódjuk, a dolgokhoz való hozzáállásuk. Már nem bombázza őket az agyuk folyamatosan negatív gondolatokkal, megszűnik a múlton való szüntelen rágódás, és azok a hétköznapi helyzetek, amik eddig indokolatlanul bosszúságot okoztak, hirtelen jelentéktelenné válnak.

Ami pedig még ennél is jobb, hogy az Access Bars technikáját bárki meg tudja tanulni, aki például Veszprém vagy Budapest környékén él, az bátran fordulhat Kántás Katához, aki kezeléseket is végez, és tanfolyamokat is tart.