0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

A megfelelő fürdőszobai bútort keresed? Ezeket vedd figyelembe!

A fürdőszoba berendezéséhez hozunk most néhány hasznos tanácsot. Nem mindegy ugyanis, hogy ebbe a vizes-párás helyiségbe milyen bútorzat kerül, és számolni kell nemcsak a dizájnnal, hanem a tárolókapacitással is. Lássuk, miket kell még figyelembe venni!

A berendezések kiválasztása

Mielőtt bármibe is belefognál, gondold át alaposan, milyen bútorokra lesz szükséged a lakásod berendezéséhez! Érdemes egy helyről megvásárolni mindent, mert így egyrészt a szállítás is olcsóbb, másrészt stílusban passzoló darabokat szerezhetsz be.

A Homelux lakberendezési webáruház fürdőszobabútor kínálata igen széles, és emellett az otthonod többi helyiségébe is találsz itt bútorokat, kiegészítőket. Országos házhoz szállítást is vállalnak, áraik pedig igen kedvezőek.

A bútorok nagyon jó minőségűek, ez pedig a fürdőszoba esetében különösen fontos, hiszen nedves környezetbe kerülnek majd a szekrények, polcok. Éppen ezért az első szempont, ami alapján dönts, az a vízállóság!

Jól nézd meg, miből vannak a bútorok, ellenállóak-e a párával, vízzel szemben. A Bianca Plus 55 komplett fürdőszobabútor például magas minőségű bútorlapból készült: a korpusz és az MDF front is vízálló. A tükörrel és mosdóval is felszerelt keskeny szekrény króm lábakon áll, így takarítani is könnyű alatta. Ideális kisebb méretű fürdőszobákba.

A hely megfelelő kihasználása

És ha már a méreteknél tartunk: a másik lényeges dolog, amit figyelembe kell venned a bútorválasztás során, az a helyiség alapterülete. Ebből következik majd, hogy hova és mennyi bútort tudsz berakni.

Ha túl kicsi a fürdő, akkor érdemes lehet felfüggesztett szekrényeket választani vagy olyat, amelynek ajtaján tükör is van: így jobban ki lehet használni a rendelkezésre álló teret. Panellakások kedvelt darabja például a Luna 60 felső tükrös szekrény, amely gyönyörű fehér színben kapható, jól illeszkedik bármelyik enteriőrbe.

Belsejében 2 darab polc is van, ahová a piperecuccok egyszerűen elhelyezhetők. A tükrös ajtók alatt is van még egy polc, ide a mindennapos kiegészítők kerülhetnek.

Azt érdemes még átgondolni, mekkora szekrény szükséges a törölközők, mosószerek, egyéb pipereholmik tárolásához: vannak álló és felfüggesztett modellek is, valamint kaphatók külön mosdószekrények is a Homeluxnál.

A szín és a tisztán tarthatóság

A tisztán tarthatóság miatt érdemes jó minőségű bútorokkal berendezni a helyiséget. Talán e szempontból sem mindegy, vannak-e a szekrénynek lábai, de a dizájntól is függ a választás.

A szín is jelentős szerepet játszik a fürdőszobabútor esetében. Természetesen azt is figyelembe kell venni, milyen színű a fal, a burkolat, illetve a szaniterek. Például azt tudtad, hogy kaphatók ma már fekete színű csaptelepek is? Ha egy ilyen modell tetszik meg neked, akkor a bútorok színét is ehhez érdemes igazítani.

Szerencsére a fent említett lakberendezési webáruházban bőséges a választék, és az ügyfélszolgálaton is nagyon készségesek, így bizonyára könnyen sikerül megtalálnod a számodra ideális fürdőszobabútort.