11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Vásárolj karórát a férfi szeretteidnek karácsonyra!

Megtalálni azt az ajándékot karácsonyra, amelynek a megajándékozott felhőtlenül örül, sohasem egyszerű feladat, különösen akkor nem, ha egy férfiról van szó. Azt vettük észre ugyanis, hogy ők jellemzően magukban tartják, minek örülnének igazán, és inkább megveszik maguknak.

De szerencsére egy profi megoldásokkal készült, elismert óragyártó műhelyéből származó karóra általában mindig betalál. Mi személy szerint a Buywatch.hu-nál is kapható Tommy Hilfiger óráit javasoljuk, amelyek a hagyományos amerikai sportos stílus elemeit a modern részletekkel ötvöző friss dizájnjuknak köszönhetően tűnnek ki. 

Szinte minden színben és stílusban elérhetők, így nem jelent majd gondot rálelni arra az egy darabra, amelyet a megajándékozottad a különböző helyzetekhez, megjelenésekhez és tevékenységekhez tud majd viselni.

Minden, amit ezeknek az óráknak a szerkezetéről tudni érdemes

Strapabíró nemesacélból készült óratok, amely lényegesen ellenállóbb a napi használatból adódó sérülésekkel, kopással szemben, változatos megoldásokkal és látványos festéssel készült számlapok, edzett kristályüveg védelem - ezek a tulajdonságok egytől egyig magabiztosságot nyújtanak, és a luxus érzését keltik a karóra viselőjében. 

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az egyszerű, csak mutatókkal, negyedeket jelző számlappal készült karórák mellett a márka kínálatában már számos innovatív funkcióval (több számlapos, speciális dátum- vagy 24 órás kijelző) ellátott modell is kapható. 

Mi a helyzet az óraszíjakat illetően?

A márka férfi óra kollekcióinak darabjai számos különböző stílusú és anyagú, kiváló minőségű óraszíjjal érhetők el. A legnépszerűbb egyértelműen a bőr változat, mivel kényelmesen körülöleli a csuklót, amelynek köszönhetően nagyon kellemes viselni. Arról nem is beszélve, hogy tökéletes választást jelent az öltönyhöz és a társasági, illetve az elegáns outfithez. 

De a férfiak többsége előszeretettel választja a klasszikus fém szíjat is, amely a legtartósabbak és egyben a legkönnyebben karbantarthatók közé tartozik. Különösen nyáron szeretik viselni, mivel nem izzad alatta a kéz, és a csuklót kellemesen hűti.

Ha ismered az illető ízlését, akkor nyert ügyed van

Ha pontosan tudod, hogy a megajándékozottad milyen kiegészítőket szeret viselni, akkor egészen biztosan megtalálod majd a megfelelő terméket. Az sem baj, ha van már neki egy karórája. A férfiak ugyanis imádják, ha minden alkalomra más-más órát viselhetnek.

Amennyiben viszont nem ismered az illető ízlését, akkor érdemes megfigyelned az öltözködési stílusát. Térj ki arra is, hogy milyen színeket vagy színárnyalatokat kedvel leginkább! A karóra ugyanis elválaszthatatlan része lett az öltözetünknek, így fontos, hogy harmóniában legyen vele. 

Végül pedig gondold át, mikor szeretné majd használni a karórát! Ha inkább a hétköznapokon, akkor a praktikus szempontok lesznek a lényegesebbek, mint amilyen például a karóra vízállósága, a számlap letisztultsága vagy a szíj és a fémcsat tartóssága.