10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Pénztárca vásárlás a feng shui alapelveit előtérbe helyezve

A feng shui egy ősi kínai filozófia, amely az ember és a természet közti összhangot igyekszik megteremteni. Általa a kisebb változtatásoknak köszönhetően pozitív energiákat lehet bevonzani, amely több pénzt, jobb szerelmi életet és egészséget biztosít.

Sokan úgy tartják, hogy a pénztárca kiválasztásán is sok múlik, mivel bizonyos színek, illetve a pénztárca alakja befolyásolja, hogy mennyi pénz áll a házhoz. A Topicipő webáruház pénztárca választékában azok is megtalálják az elképzeléseiknek megfelelő darabot, akik hisznek a feng shuiban és annak alapelveit követik.

Milyen színű legyen a pénztárca?

A feng shui szerint a pénztárca kapcsán a legoptimálisabb színek a fekete és a piros. A keleti országokban úgy tartják, hogy a vörös a boldogságot szimbolizálja. A nők különösen szeretik ezt a színt, hiszen a romantika és a szerelem színe, emellett a hírnevet és a sikert is jelképezi.

A fekete szintén a presztízst és a hatalmat szimbolizálja, így nem csoda, hogy a nagy márkák egytől egyig ezt a színt alkalmazzák logójukhoz, cégnevükhöz. A fekete és a piros egyaránt nagyon népszerű a feng shuiban, főként ha pénztárcáról van szó. Habár ez a két árnyalat a legoptimálisabb, azonban ha neked más a kedvenced, akkor bátran válassz azok közül.

Sokan preferálják a kéket, különösen arany cipzárral, hiszen az összkép rendkívül elegáns. Ezek a darabok szintén vonzzák a pénzt, így nem járhatsz rosszul vele. Ráadásul büszkén veheted elő a pénztárnál, hiszen igazán sikkes megjelenéssel rendelkeznek.

A föld színekkel sem nyúlhatsz mellé, hiszen a zöld és a barna a megújulás, illetve a növekedés színei. Emellett a megfelelő árnyalatban igazán divatosak.

A nők egyik kedvenc színe a rózsaszín, hiszen igazán csajos megjelenést biztosít, illetve vidámságot áraszt magából. A feng shuiban nem csupán a derűt, hanem a könnyed pénzkeresetet is szimbolizálja.

Milyen alakja legyen a pénztárcának?

Ma már nagyon sokféle méretű és alakú pénztárcát lehet kapni. A feng shui szerint a különféle formák más-más energiákat vonzanak, ezért nem mindegy, hogy milyen alak mellett döntesz. Ha az anyagiakat vesszük alapul, akkor a négyzet vagy téglalap bizonyul a legjobb döntésnek.

Mikor érdemes lecserélni a pénztárcát?

Lecserélheted a bukszát akkor is, ha csak annyi oka van a cserének, hogy nem tetszik a formája, színe, dizájnja. A feng shui alapján viszont akkor kell mindenképp a csere mellett dönteni, ha már elhasználódott, magyarán kopott, rongyos, nem működik a cipzárja.

Ha ideje beszerezni egy másik darabot, akkor az egy új legyen, semmiképp se használt, mert utóbbi a korábbi tulajdonos energiáival rendelkezik. Ez pedig semmiképp sem előnyös, így jobb elkerülni és egy vadiújat vásárolni, melyet akár a Topicipő webáruház kínálatából is megtehetsz kényelmesen, mindössze néhány kattintással.