10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Az arab foci térnyerése

Még 2022 utolsó napjaiban olvashattunk arról, hogy a szaúdiak 100 millió eurós aláírási pénzért és 200 millió eurós fizetésért leszerződtették az En-Naszrhoz Cristiano Ronaldót. Aztán nyáron jött a hír, hogy 27,5 millió fontért leigazolták Sadio Manét, 21,5 millió fontért Seko Fofanát, 86 millióért pedig Neymart.

Az említett focisták karrierjét követő szurkolók pedig most már világszerte azt nézik, ahogy ezek a sztárok az ottani életükről posztolnak a közösségi médiában. Persze ez még nem azt jelenti, hogy egyből mindenki rendszeres nézőjévé válik Európában a szaúdi bajnokságnak, de sokak számára vált rendkívül vonzóvá. Amiatt pedig pláne, hogy az élő közvetítések időpontjai a mi időzónánkhoz képest egy órával vannak csúszásban.

A nagyobb nézőszámnak köszönhetően megnőtt a kedv az arab focira történő online sportfogadás iránt

Különösen sokan választják az OH Sports Made in Arabia csomagját, amelynek keretein belül egy nemzetközileg is elismert tipster szolgáltat átlagosan havi 40-50 tippet. Bár azt hozzá kell tenni, hogy tavaly például ez a szám bőven meghaladta a 100-at is.

Ayoub egyébként már négy éve tevékenykedik a piacon, amely rendkívül ritka manapság. Persze ez idő alatt voltak kilengései, mint ahogy minden egyéb tipsternek is, de azért a 920 tipp +296 egység profittal és +14% ROI-val kifejezetten jó eredmény.

Hogy mire lehet fogadni ebben a csomagban?

Az algériai, bahreini és egyiptomi labdarúgástól kezdve a jordán, kuwaiti és marokkói focin át az ománi, katari, szaúdi, szíriai futballmérkőzésekig gyakorlatilag bármilyen afrikai, arab ország eseményeire érkeznek a tipstertől pre és élő tippek. Ami pedig a legjobb, hogy ezeket a délutáni órákban fogod megkapni, és estére pedig már nem is lesz semmi, ami mehetne élőben.

Az utóbbi időben egyébként Szaúd-Arábia különösen nagy figyelmet kap a fentebb már említett sztárigazolások miatt, amelyekkel a különböző lapértesülések szerint az arab országnak az a legfőbb célja, hogy a következő szezontól a szaúdi bajnok is elindulhasson az európai Bajnokok Ligájában.

Ami ugyan elsőre egy elég meredek dolognak tűnik, de igazából földrajzilag nem lenne nagyon elképzelhetetlen. Ha megnézed ugyanis a korábbi BL szezonok induló csapatait, akkor például számos kaukázusi államból láthatsz együtteseket, amelyek ugyan a legtöbb esetben nem jutottak be a nagy nézettséget biztosító csoportkörbe, de legalább lehetőségük nyílt arra, hogy bekerüljenek az európai foci vérkeringésébe.

Mi a helyzet a létszámot illetően?

Bár az OH Sports üzemeltetői első körben 60 főnél húzták meg a határt, de az oldalon is úgy hirdetik, hogy fegyelmezett tétek mellett még az is elképzelhető, hogy ezt a létszámot tovább növelik majd. 

Reméljük, a fentebb leírtakkal sikerült meghoznunk a kedvedet a csatlakozáshoz vagy legalább ahhoz, hogy fontolóra vedd. Kérdés esetén fordulj bizalommal az OH Sports csapatához!