11 °C, Budapest
11 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Formában – harisnyában

A harisnyanadrágok minden nő ruhatárában megtalálhatók – általában több darab is. Mást választunk a hétköznapokra, alkalomhoz, de még az időjárás is befolyásolja döntésünket. Színek és formák kavalkádja vesz körül bennünket ebből az alap ruhadarabból, melyről a plus size mérettel rendelkező hölgyeknek sem kell lemondaniuk.

Nagy méret – nagy választék

Nagy méretű, kismama, alakformáló, fenékemelő, kompressziós, karcsúsító, combfix hatású, plus size harisnya alacsony hölgyeknek: vajon hányféle variáció létezhet még? Az OKÉ nagy méretű harisnya kínálatában a 6XL mérettől a 8XL méretig terjedő méretben mindenki megtalálja azokat a bizonyos darabokat, amikben úgy lehet csinos, hogy közben még kényelmesen is érzi magát. 

Az OKÉ harisnya, köntös, fehérnemű specialista. Széles skálájú termékeiből egy munkanapos szállítással teljesíti a webshopjára érkező rendeléseket.

Az alkalomhoz választásnál is gondoljunk az egészségünkre

A mindennapi és hivatalos ruhatárat nagyszerűen kiegészítik a megfelelő plus size harisnyanadrágok. Üzleti megbeszéléseken, hivatalos megjelenéseken, ügyintézés alkalmával elsősorban matt árnyalatúak, legtöbbször testszínűek javallottak.

Ezek a natúr árnyalatok rengeteg kombinációban fellelhetők: alakformáló, fenékemelő, sőt kompressziós fajtában is.

  • A kompressziós harisnyánál az alsó lábszáron vastagabb az anyag, hogy támogathassa a fáradt láb vérkeringését. A karcsúsító plusz még kompressziós darabok 5-7,9 mmHg nyomással támogatják a helyes vérkeringést és enyhítenek a fáradt láb duzzanatain.
  • A nagy méretű alakformáló modellek a csípőt, a hasat és a combokat is formálják. Kivételes rugalmassággal rendelkeznek, melyet a duplán burkolt Lycra fonalnak és lapos varrásos technikának köszönhetnek.
  • A fenékemelő termékek speciálisan megerősített nadrág résszel rendelkeznek, mely a fenéken kívül a hasra és a csípőre is nyomást gyakorolnak.
  • Hűvösebb napokra a mikrofibrás átlátszó harisnyanadrág ajánlott.

Természetesen a bohókás, vagány mintákról, vagy színekről sem kell lemondanunk, amik elsősorban az egyszínű ruhákat hivatottak feldobni.

Bár a nem átlagos mérettel megáldott hölgyeknek nem nagyon szokták javasolni a csillogó és a mintás darabok viselését, itt is a “soha ne mondd, hogy soha” elvén haladva, érdemes kipróbálni ezeket a modelleket is. Csak a megfelelő ruhával való társításon múlik megjelenésünk sikere, ugyanis harisnyában mindenféle fajtából találunk a méretünknek megfelelőt.

Esztétikum és kényelem

A harisnyanadrágokkal kiegészíthetjük, akár feldobhatjuk öltözékünket. Az esztétikai szempontokon túl az alakformáló-, karcsúsító- és kompressziós harisnyanadrágoknak köszönhetően búcsút inthetünk a lábdagadásnak és a cellulitisznek, viselésükkor gyengéden összenyomják a fáradt és dagadt lábakat, ezzel a pihenés érzetét keltik.