10 °C, Budapest
10 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

A kis királylányok első ékszere

Örök téma a kislányos anyukák körében a gyerkőc számára legoptimálisabb fülbevaló kérdése. Mivel minden baba, kisgyermek más és más, nehéz egyetemlegesen bevált tanácsokat kapni. Azt persze eldönthetjük, hogy gyermekünk milyen stílusú, színű vagy formájú fülönfüggőt hordjon, de a legjobb, ha szakértőket is megkérdezünk a témában.

Hol találunk fülbevalót a kislány számára?

Az egri Chimera Ékszer sokféle babafülbevaló, gyerekfülbevaló széles, színes és vidám kínálatával várja a vásárlókat. Az Egerben immáron 2 üzlettel is megtalálható, a régióban kiemelkedő árukészlettel működő Chimera Ékszer a hagyományos bolti értékesítés mellett webshopot is üzemeltet, így innen is rendelhetünk.

Folyamatosan frissülő, bővülő kínálata ideális a kisgyermekes szülőknek is, hisz nem kell a gyerekekkel utazni, hanem egyszerűen, online is meg lehet rendelni a kislányunknak ideális darabokat. Lássuk, mire érdemes figyelni!

Első a biztonság

Ha gyermekünket még szoptatjuk, illetve sokat fekszik oldalra fordulva, akkor egyértelmű, hogy “bedugós” fülbevalót ne használjunk, mert a kisgyermek feje sokszor simul a füléhez, így kellemetlen lehet a számára.

Általánosságban elmondható, hogy kétévesnél kisebb gyerkőcnek nem ideálisak ezek a hagyományos darabok.

Akkor mégis mit válasszunk? 

Kényelmes és megbízható modelleket, mint például a kapcsos, a patentzáras vagy a karika fülbevalók. Ezek a kis ékszerek nem szúrnak, és biztonságosan záródnak, így nem kell aggódnunk, hogy gyermekünk megsérül, vagy akár kényelmetlenül érzi magát miattuk.

Ha megvan a teljesen veszélytelen fülbevalótípus, már csak a bájos darab kiválasztása a feladatunk.

  • A karika babafülbevalók reneszánszukat élik. Fehér és sárga aranyban három méretben is elérhetők a modellek. A darabokat színes, csillogó cirkónia kövek díszítik. Rendeléskor érdemes figyelembe venni babánk fülcimpaméretét.
  • Az elöl kapcsos fülbevalók tulajdonképpen a sokunk gyerekkorából ismerős “lencsés” modellek újragondolt, tündérszép típusai. Rengeteg bájos formában, színben, fehér- és sárgaaranyban is megtalálhatóak.
  • A patentzáras fülbevalók olyan biztonságosak, hogy még a felnőtteknek is időbe telik a kinyitásuk.

A gyermekfülbevalók által kiváltott komfortérzet az adott termék minőségétől és a zárszerkezet beállításától függ. A legjobb, ha az adott darab minél kisebb, hogy a gyermek ne tudja rángatni, ne akadhasson bele semmibe.

Ha a Chimera Ékszernél személyesen vásároltok, akkor hathatós segítséget kaptok a kedves és türelmes szakértő gárdájától. Online rendelés esetén kérésre telefonon pontos útmutatást adnak az ékszer felhelyezésével, beállításával kapcsolatos problémákra.

A végeredmény mindenért kárpótol

Eleinte csak tőlünk függ, milyen modellt választunk, de persze, ahogy gyermekünk nő, már ő is beleszól, hogy mikor és milyen fülbevalót szeretne. A legjobb, ha kislányunk a korának megfelelő nagyságú, biztonságú és stílusú ékszert hord. Olyat, amiben ő is jól érzi magát –, hiszen ez a lényeg.