0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Péntek
2023.12.05. kedd, Vilma
filter.hu filter.hu

Hogyan lesz tartós a műköröm?

A műkörmökkel sokaknak két nagy, központi problémájuk van: félnek attól, hogy hamar lekopik, vagy éppen letörik. Műkörömépítőként ezért rajtunk a sor, hogy biztosítsuk őket arról, hogy ez nem fog előfordulni. A siker mindössze a jó minőségű alap- és fényzselén múlik - de milyenek is azok valójában?

A stabilitás az építőanyagokon áll vagy bukik

Hiába a jó szándék, ha a szerkezet végül összeesik - és ez nemcsak a házépítésekre igaz. A precíz alapozás a műkörmöknél is elengedhetetlen: ha néhány nap után enged a tapadás, az a díszítés és a felület megrongálódását eredményezheti. A Roniki professzionális alap- és fényzseléivel biztos bázisra építhetjük szebbnél szebb körömkreációinkat. Így a klienseink is sokáig gyönyörködhetnek művünk szépségében.

Base és top gélek: melyik mire való?

A base gélek között két alaptípus különíthető el: az alapozó és az erősített alapozó. Az alapozók átlátszó, tapadást elősegítő gélek, melyek a legalsó réteget képezik a műköröm építésénél és töltésénél is. Stabilitásához a köröm alapos előkészítésére van szükség. Hozzájuk képest az erősített alapozók az alapozók fölötti réteget képezik. Az általuk alkotott vékony, átlátszó, gyakran csak félig fedő felület a hagyományos géllakk-technikát használóknak lehet a leghasznosabb.

A top gélekből, vagyis a fényzselékből viszont három típus is létezik:

  • Átlátszó - a fényzselék zselés körömre és géllakkos felületre egyaránt használhatóak. Velük ragyogó körmöket hozhatunk létre, és könnyen fixálhatjuk a különböző díszítéseket is.
  • Matt - a tartós, vissza nem fényesedő felületekért erre a típusú top gélre érdemes hagyatkoznunk. Egyaránt használható géllakk alapú, zselé- és porcelánkörmökhöz is.
  • Effektes - a legegyedibb kéréseknek is eleget tehetünk egy-egy mintás, glitteres vagy éppen konfettis fényzselével.

Csodaszép körmök természetes anyagok felhasználásával

A végeredmény szinte minden esetben gyönyörű - azonban nem mindegy, ezt milyen áron érjük el, és mennyire tartós. A mindennapokban használt kemikáliák, mesterséges anyagok éppen eléggé megterhelik mindannyiunk szervezetét. Ezért jogosan szeretnénk rajtuk csökkenteni, amennyit lehet. Vagy legalábbis nem növelni a feleslegesen felhasznált anyagok számát.

Ha igazán magas minőségű alapanyagokkal dolgoznál, a Roniki termékei között ezeket megtalálod. Készítményeik révén sem a saját, sem vendégeid egészsége nem károsodik, mivel erős kémiai anyagokat nem tartalmaznak. Organikus összetevőkből készült base géljeik és fényzseléik így is 3 hétig tartanak - klienseid legnagyobb örömére. Erről a szigorú minőségbiztosítási követelmény betartása, valamint tanúsítványaik (MSDS, SGS, CE) gondoskodnak. Mindezt kisállatkísérletek nélkül teszik, így a szépségért valóban senkinek sem kell megszenvednie.