7 °C, Budapest
7 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
14°
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Minden párkapcsolatot felpezsdíthet az új őrület, az okos vibrátor

Napjainkban szinte minden elektromos eszközből létezik okos verzió: okostelefon, okostévé, okos hűtő. Ha ez nem lenne elég, itt egy új őrület, amely garantáltan felpezsdíti minden pár szexuális életét, akár több ezer kilométeres távolságból is – ez az okos vibrátor.

Mi az az okos vibrátor?

Kezdjük az elején: az okos vibrátor egy olyan vibrátor, amely mobiltelefonos applikációval vezérelhető. Ebben tulajdonképpen nem különbözik a többi okos eszköztől, hiszen az ilyenekben az innováció általában az, hogy távolról is irányíthatóak, azaz nem kívánnak fizikai jelenlétet. A kérdés már csak az, hogy mi szükség van erre a fejlesztésre egy olyan tárgynál, mint a vibrátor, amelyet eddig akkor használtunk, amikor egy karcsújtásnyira volt az embertől, mondjuk a hálószoba fiókjában. Eláruljuk!

Miért izgalmas ez az eszköz?

A több mint hatezer erotikus terméket forgalmazó Erotika Shop online szexshop kínálatában kapható okos vibrátorok hatalmas előnye, hogy egy okos eszköz, például okostelefon vagy tablet segítségével a világon bárhonnan irányíthatóak, ahol van internet. Egy távkapcsolat esetén például egészen különleges szexuális „együttléteket” eredményezhet, leváltva vagy kiegészítve a telefonszexet, mint eddigi alternatívát. Az egyik félnél ott az eszköz, a másik irányítja – így az okos vibrátorral nem feltétlenül önmagának, sokkal inkább párjának okozhat örömet az ember. Ez az újítás egyre elterjedtebb, egyre népszerűbb, ráadásul az applikációk ingyenesen letölthetők mind Android, mint iPhone készülékekre.

Az eszközök sokfélék lehetnek: többségben vannak természetesen a női kényeztetők, azaz a vibrátorok és a csiklóizgatók, de létezik okos modell anál izgatóból, páros szexjátékokból, azaz párvibrátorokból, illetve a férfi kényeztetőkből is. Ezekkel egyedi rezgésminták alakíthatóak ki, így perszonalizálva a testi örömöt, de beállítható a hang- és a zenei vezérlés, a chat funkció és a videochat is. Népszerű fajtái a titkos kényeztetők, amelyek akár nyilvános helyeken is használhatók. A különböző gyártók saját applikációkat biztosítanak, ezek különböző funkciókkal rendelkeznek – éppen ezért érdemes a vásárlás előtt alaposan szétnézni a kínálatban. Ezek a modellek régebben kizárólag luxuskategóriás brandeknél voltak elérhetőek, napjainkban azonban már a legtöbb gyártó fogalmaz ilyet, azaz egy kis ráfordítással bárki felpezsdítheti általuk szexuális életét.