9 °C, Budapest
9 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
10°
Szombat
14°
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Mosogatás egyszerűen, energiahatékonyan

A mosogatás a mindennapjaink része, hacsak nem vagyunk olyan szerencsések, hogy minden áldott nap étteremben étkezzünk, naponta többször is. Nem nagyon lehet megúszni ezt a feladatot, de megkönnyíteni igen, mégpedig egy kiváló mosogatógéppel!

Válasszunk minőséget!

Amikor háztartási készüléket vásárolunk, nem elég csak az árát néznünk, nagyon fontos a minősége is. A Márkabolt.hu Electrolux mosogatógépeit választva azonban nem foghatunk mellé. A magas színvonal és a legújabb innovációk érkezhetnek meg az otthonunkba ezekkel a háztartási berendezésekkel. Lássuk, hogy miért!

Íme egy tökéletes modell, aminek a tervezésekor mindenkire gondoltak

Az Electrolux EEC87315L mosogatógépében egész egyszerűen nem lehet csalódni. Az olyan fejlesztések, mint a ComfortLift® funkció, valamint a Sensorcontrol technológia, valóban meg tudják könnyíteni a mindennapjainkat, és varázsütésre ragyogóan tisztává varázsolják edényeinket és evőeszközeinket is. 

A ComfortLift®-nek köszönhetően felemelhető a kosár, így nem szükséges lehajolni sem az edények bepakolásához. Nemcsak tökéletesen és kényelmesen fogjuk tudni így elhelyezni a tisztításra váró darabokat, de valódi örömhír ez azok számára is, akik nehezen hajolnak le. Többé nem lehet akadály az ízületi fájdalom vagy a gerincproblémák, hiszen ezúttal a hegy jön Mohamedhez, s nem Mohamed megy a hegyhez, hogy visszájára fordítsuk ezt a mondást. A modern innovációk segítségével bárki számára használhatóvá válik ez a mosogatógép.

Az érzékeny szenzoroknak köszönhetően az elhelyezett edényeknek megfelelően, automatikusan a legalacsonyabb víz- és energiafogyasztás mellett valósul meg a mosogatás, éppen ezért még azok is nyugodtan dönthetnek emellett a nagyszerű háztartási gép mellett, akik a természettudatos választásokat részesítik előnyben. 

Mit tud még ez a mosogatógép?

Szintén energiatudatosnak bizonyul például az AutoOff tulajdonság, azaz az, hogy beavatkozás nélkül is kikapcsol olyankor a berendezés, amikor használaton kívül van, így nem pazarol feleslegesen energiát. Alkalmazhatjuk a késleltetett indulást is, így például kihasználhatjuk azt, hogy az éjszakai áram kedvezőbb árfekvéssel vehető igénybe.

A TFT kijelző egyszerűen, bárki számára könnyedén kezelhető, ezért nem kell aggódnunk emiatt sem. Válogathatunk a különböző programok között, ott van az ECO, az AutoSense, valamint a rövid, 30 perces mosási opció is, bármelyikkel eredményesek lehetünk. Kisgyermekek mellett hasznos a fertőtlenítésre is képes ExtraHigiénia opció, míg a nagyon koszos edényekhez az ExtraPower lesz a tökéletes választás.

A belső kialakítás eleve nagyon jól pakolható, ám kedvünk szerint, illetve az aktuális igények alapján még variációkra is marad lehetőség. Ez egy valóban nagyszerű mosogatógép, amellyel mindenki elégedett lehet, s megfelel a legmodernebb elvárásoknak is.