27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
24°
Szerda
25°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Mi alapján válasszunk ülőbútort?

Amikor felújítjuk a lakást – vagy épp egy új otthonba költözünk – az egyik legizgalmasabb rész a szobák berendezése. Ez valaki számára könnyű, mások nehézséget látnak benne, hiszen sok szempontot kell figyelembe venni, hogy minden tökéletes legyen, ráadásul a bútorkínálat is igen bőséges.

Mi alapján találjuk meg az ideális ülőbútorokat? Milyen étkezőasztalt válasszunk az ebédlőbe? Milyen legyen a franciaágy a hálószobában? Megannyi kérdés, ami felmerülhet bennünk. Cikkünkben segítünk a válaszok megtalálásában.

Egy helyről vásároljunk!

A legjobb, amit tehetünk, hogy keresünk egy olyan bútoráruházat, ahonnan egy helyről rendelhetjük meg a szükséges bútorokat. Ilyen például a VIP Kanapé oldala is, ahol széles választék áll rendelkezésre az alábbi termékekből:

  • sarokkanapé
  • U alakú kanapé
  • 3+2+1 ülőgarnitúra
  • franciaágy
  • étkezőasztal székekkel

Ha tehát egyszerre több helyiség berendezése is esedékes, akkor mindenképp érdemes szétnézni ebben a webáruházban. A képek segítik a döntést, és megfelelő tájékoztatás is olvasható az egyes termékekről, de ahhoz, hogy az ideális bútort válasszuk ki, célszerű ellátogatni a bemutatóterembe.

A VIP Kanapé 4000 m2-es bútoráruháza a XV. kerületben található, és előzetes bejelentkezés után fogadják az érdeklődőket. Itt lehet egyeztetni a kiválasztott modellek méreteiről és a bútorszövetekről is.

Azonnal átvehető a bútor?

Sokak számára fontos, hogy azonnal megkapják azt a bútort, amit kinéztek: ilyen például akkor fordul elő, ha tönkrement az ágy a hálószobában, és nincs min aludnunk. Másoknak inkább az a fontos, hogy egyedi igényeiknek megfelelően készüljön el a kanapé vagy az ágy, így akár heteket is hajlandóak várni rá.

Nos, a VIP Kanapé bútorraktárában több száz modell áll rendelkezésre, így akár azonnal haza is vihetjük azt, amelyik tetszik és méretben is megfelel. Étkezőszékek, étkezőasztalok esetén nem is kell sokat gondolkodni ezen, de egy nagyobb méretű, speciális kialakítású U alakú kanapéra azért érdemes várni.

Kipróbálható az ágy, a kanapé?

Ki ne szeretné kipróbálni azt a bútort, amin éveken át majd ülni, illetve feküdni fog? Senki nem akar zsákbamacskát venni, így természetesen kíváncsi, hogy elég széles-e a fekvőfelület, elég kényelmes-e a sarokgarnitúra, milyen is a szövet színe.

Ha tehetjük, menjünk be személyesen a bútoráruház bemutatótermébe, ahol a lefoglalt időpontban csak velünk foglalkoznak, így nem ér minket csalódás.

Jó, ha van házhoz szállítás is

Sok kellemetlenségtől megkíméljük magunkat, ha olyan helyről rendelünk, ahol a kiválasztott bútort végül házhoz is szállítják. Nem kell nekünk fuvarost fogadni, parkolóhelyet keresni a környéken, cipekedni.

Sokkal egyszerűbb a helyzet, ha a bútoráruház vállalja, hogy otthonunkba hozza a terméket. A VIP Kanapé nemcsak Budapestre, hanem az ország egész területére vállal fuvarozást, így ha netán Békés vármegyéből rendeljük a sarokgarnitúrát, akkor is kiszállítják.

Bútorrendelés során vegyük figyelembe a fent említett szempontokat, és akkor biztosan elégedettek leszünk a választással!