0 °C, Budapest
0 °C
Budapest
Holnap
Holnapután
Szombat
2023.12.06. szerda, Miklós
filter.hu filter.hu

Itt az ideje, hogy felfedezzük hazánk rejtett kincseit!

Amikor szóba kerül az utazás vagy a kikapcsolódás, sokan külföldről kezdenek el beszélni. Nem vitás, hogy a világban rengeteg szép hely van, ahová életünk során legalább egyszer érdemes ellátogatni, ugyanakkor a saját házunk táján is érdemes körülnézni!

Ott van például a Bükk-vidék, ami rendkívül változatos természeti környezettel rendelkezik, a környező városok, települések pedig lehetőséget adnak arra, hogy felfedezzük a hely kulturális és épített örökségeit.

Ha valaki kedvet kap ahhoz, hogy eltöltsön itt egy kis vakációt, akkor a lenyűgöző panorámával rendelkező WoodLand Luxury vendégházban érdemes szállást foglalni. Nézzük, hogy az ott tartózkodásunk alatt mi mindent láthatunk, milyen élményekben, programokban lehet részünk!

Különleges atmoszférájú gyógyvíz 

Csak kevesen méláznak el azon, hogy vajon milyen érzés lehet egy forró vizes medencében lazítani, miközben körülveszi őket a természet csendje, nyugalma. Holott ez egy igazán különleges élmény, amit mindenképp érdemes megtapasztalni!

Erre pedig tökéletes helyszínt biztosít Bükkszék, az ott található fürdő ugyanis egy igazi gyöngyszem a hazai kínálatban. A körmedencében a kb. 39 Celsius-fokos hőmérsékletű Salvus gyógyvízben mártózhatunk meg, miközben kiélvezzük annak áldásos hatásait.

Ha pedig eleget pihentünk és kellőképpen feltöltődtünk a wellnessprogram során, akkor nyakunkba vehetjük a környéket, és részt vehetünk a 16 kilométeres gyalogtúrán vagy akár kerékpárra is pattanhatunk. 

Csodás vízesés és barlangvár

Ha különleges természeti képződményeket szeretnénk látni, akkor szintén érdemes ellátogatni hazánknak eme csodás tájára. Az Ilona-völgyi vízesés lenyűgöző látványt nyújt, a környéke pedig szintén remek lehetőséget ad a túrázásra, kirándulásra.

Ha már erre járunk, akkor semmiképp sem szabad kifelejteni Parádot és környékét, ugyanis az is rengeteg felfedeznivalóval vár minket. Nem messze található például a siroki vár, ami hazánk egyetlen barlangvára.

Lenyűgöző panoráma

És persze nem mehetünk el szó nélkül a festői látványt nyújtó panorámák mellett sem, amiben a Bükk-vidéken bőven lesz részünk. A kilátás nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy egy-egy program - még egy egyszerű reggeli vagy ebéd is - különleges hangulatú legyen, és felejthetetlen emlék maradjon. Arról nem is beszélve, hogy a magasból megcsodálni egy napfelkeltét vagy naplementét szintén olyan élmény, amiről garantáltan mesélni fogunk még, miután hazaérünk.

Hazánkban rengeteg olyan helyet találhatunk, ahol különleges, örökre szóló élményekben lehet részünk. Ilyen például a Bükk-vidék is, ahol nem maradunk csodás helyek és izgalmas programok nélkül. 

Ha szükségét érezzük annak, hogy kicsit kiszakadjunk a jól megszokott mókuskerékből, akkor itt az ideje, hogy elkezdjük tervezgetni a kirándulást és lefoglaljuk szállásunkat a WoodLand Luxury vendégházban!