27 °C, Budapest
27 °C
Budapest
Holnap
20°
Holnapután
24°
Szerda
25°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Képesítés nélküli végezhető munkák Tolna vármegyében

Országosan, de akár megyei szinten is számos olyan munkalehetőség adódik, amit képesítés nélkül lehet betölteni. Ezek a munkák egyszerűbbek, nem igényelnek szaktudást, csak a betanulás napjait kell az elsajátításukra fordítani.

Hátrányuk, hogy egy idő után monotonná válhatnak, de aki szereti ezt a fajta egyhangúságot, annak remek pénzkereseti lehetőségként szolgálnak.

Szerelő

Tolna vármegyeiként elegendő a Szekszárdállás oldalára felmenni a legújabb képesítés nélkül végezhető, betanított munkaajánlatokért: https://szekszardallas.hu/allasok/betanitott-fizikai-munka

Az első lehetőségünk, ha gumiszerelőként helyezkedünk el. Az autószervizben dolgozó munkatárs feladatai a következők lesznek: gumiabroncs acél és alumínium keréktárcsára történő le- és felszerelése, a szerelt kerekek kiegyensúlyozása, a kerék gépjárművekre történő visszahelyezése, a kerékanyák nyomatékolása. Ezenkívül foglalkoznunk kell a szelepek, hosszabbítók rögzítésével, konzoljaik cseréjével és pótlásával is, valamint a gumiabroncsok javításával is.

A gumiszereléstől merőben távol áll, de mégiscsak szerelési munka a távközlési hálózatok kiépítése. Betanítást követően az új kolléga látja el a távközlési hálózatok kivitelezését, bővítését és karbantartását, illetve a távközlési berendezések telepítését és az előfizetői bekapcsolásokat is.

Gépkezelés 

Gyárakban a termelést végző gépek mellé is keresnek olyanokat, akik betanítás után a gépeket kezelnék. Gyakran előfordul, hogy betanított munkások dolgoznak a csomagolóüzemben is, ahol a termékcsomagolások előkészítése és maga a csomagolás lesz rájuk bízva a raktárba szállítás előtti utolsó munkafázisként.

Operátor

Maradva a gyáraknál, az operátor általában az, aki a gyártósor mellett áll, és vagy ellenőrzi a folyamatok rendes előrehaladását, vagy maga is kiveszi a részét az összeszerelési munkákból. Például, ha egy fémipari cégnél helyezkedünk el, akkor a kézi műveletek végrehajtásán kívül, az összeszerelés, a fémeszközök hegesztés utáni lemunkálását is ránk bízzák.

Takarítás különféle helyszíneken

Takarítóként több helyen is elhelyezkedhetünk. Legyen szó takarítócégről, amely családi házakat vagy intézményeket tart tisztán, vagy akár szállodák, vendégházak takarításáról, kedvező bérezésre mindenhol számítani lehet. 

Ha például egy kisebb vendégházban vállalunk takarítói munkát, akkor feltehetőleg munkaidőnk rugalmas lesz, a vendégek érkezéséhez és távozásához igazítják. Gyakori azonban a péntek és szombat délutáni, illetve esti órákban történő munkavégzés. 

Ezek voltak a leggyakoribb Szekszárd környéki álláslehetőségek, naprakész információkért érdemes feliratkozni az álláskereső portál naponta megjelenő hírlevelére.