22 °C, Budapest
22 °C
Budapest
Holnap
22°
Holnapután
26°
Szerda
27°
2023.09.24. , Gellért
filter.hu filter.hu

Környezetbarát tisztítószerek a fenntarthatóság jegyében

A fenntarthatóság és a környezetbarát termékek gyártása és használata ma már természetes elvárás mind gyártói, mind felhasználói oldalról. A tisztítószerek esetében sok olyan innovatív termék létezik, amelyek megfelelnek ezen követelményeknek.

A fenntarthatóság a tisztítószereknél is érvényesül

A Flor Green Care Professional termékek forgalmazásával is foglalkozik. Ezek az innovatív, környezetbarát tisztítószerek amellett, hogy a létfontosságú fenntarthatósági törekvésekre reagálnak, még vezető szerepre is törnek az iparágban.

Amennyiben Ön is szeretne segítséget kapni a fenntarthatósági átállásban, akkor az új, felhasználóbarát Green Care Teljesítménykalkulátor használatát mindenképpen érdemes igénybe vennie.

Egy gyártó, aki elkötelezte magát a fenntarthatóság felé

A professzionális Green Care Professional tisztítószerek gyártója, a mainzi székhelyű Werner & Mertz GmbH. A cég termékfejlesztő részlege a fenntartható gazdaságra való átállásban az élen jár. Innovatív termékekkel, szolgáltatásokkal és digitális eszközökkel támogatják a körforgásos gazdaság létrehozását, aminek a középpontjában egy fenntartható jövőkép áll.

Fenntarthatósági szempontból az általuk gyártott környezetbarát és biológiailag lebomló tisztítószerek és az innovatív, újrahasznosítható csomagolások a Werner & Mertz csoportot az iparág forradalmasítójává teszik.

A Green Care Professional termékekkel képessé válhat Ön is egy tiszta és fenntartható jövő szolgálatába állni. Miért? Mert a professzionális takarítási folyamat fenntarthatósága nagymértékben függ a takarítás során felhasznált termékektől, tisztítószerektől, ahogy a felhasználók elhatározásától is. Az Európai Green Deal céljait a Green Care Professional márka termékei is elősegítik, így részt vállalnak a körforgásos, hulladékmentes gazdaság elérésében.

Hogyan tudja kiszámolni, hogy Ön mennyivel csökkentheti a cége ökológiai lábnyomát?

Az Ön cége - ahogy a vállalatok bármelyike - a Werner & Mertz Professional ingyenes, online eszközével, a Green Care Teljesítménykalkulátorral könnyen megállapíthatja, hogy milyen mértékben csökkentheti a saját ökológiai lábnyomát azzal, hogy fenntartható tisztítószerekre áll át.

A Teljesítménykalkulátor konkrét információkat ad azzal kapcsolatban, hogy egy-egy vásárló mennyi műanyagot, kőolajat és CO2-t tud megtakarítani környezetbarát termékekkel.

Miért éri meg Önnek is a teljesítménykalkulátort alkalmaznia?

A Green Care Teljesítménykalkulátor számításai pontosak, hiszen annak működését környezetvédelmi hitelesítők hitelesítették.

A kalkulátorral kiszámolt és igazolt megtakarításoknak számos előnye van:

  • A kalkulátor eredményei bármelyik CSR-jelentéshez hozzáadhatóak.
  • Tenderekhez, ajánlatokhoz, marketing tervekhez adhat alapot.
  • Plusz pontokat jelenthet környezetvédelmi, fenntarthatósági minősítési eljárásban.

Tegye Ön is fenntarthatóvá vállalkozása működését egy szebb és tisztább jövő elérése érdekében!